Alex Popoviciu „smulge” egalul la ultima fază a partidei

0
Posted March 16, 2013 by Lucian Popa in Polo
Ciao restaurant - pizzerie

Alex-Popoviciu1de Lucian Popa

În cea de-a doua partidă dintre Dinamo Bucureşti şi CSM Digi Oradea la polo pe apă masculin, întâlnirea s-a încheiat la egalitate, asta încondiţiile în care în prima zi orădenii s-au impus cu scorul de 14-7.

După 27 de partide oficiale toate terminate în avantaj, ultimul joc al sezonului regulat s-a încheiat nedecis scor 8-8 (2-1, 2-2, 3-3, 1-2).

Gazdele au încheiat primul sfert în avantaj datorită inexactităţilor bihorenilor la finalizare. Surprinzător campioana ultimelor şase ediţii de campionat în speţă echipa din municipiul de ep Crişul Repede a fost depăşită la un moment dat la o diferenţă de trei goluri. Dar în final au revenit în joc şi sperau la un nou succes. Imediat după pauză elevii lui Laszlor Toth au preluat iniţiativa au forţat desprinderea dar au avut în faţă un adversar ambiţios şi mult mai dornic să facă un meci bun.

În cele din urmă roş-albii au reuşit să se menţină în avantaj datorită lui Dimitri Goanță care a înscris de două ori consecutiv, astfel că înainte de ultima repriză, alb-roșii conduceau cu 7-6.

Jucătorii lui CSM Oradea început mai bine ultimul sfert pentru că aveau de recuperat un gol, avantajul menţinându-se după ce Daniel Robu și-a adus încă o dată echipa în avantaj. În cele din urmă la ultima fază a jocului orădeanul Alex Popoviciu, a adus golul care a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj.

Următoarea întâlnire pentru poloiştii de la CSM Digi Oradea va avea loc sâmbătă la Oradea când bihorenii vor juca manşa retur cu CN Barceloneta, miercuri, 20 martie, ora 20.00, la Bazinul Olimpic “Ioan Alexandrescu” din Oradea. Jocul contează pentru optimile de finală ale Champions League. În tur ibericii s-au impus atunci cu scorul de 15-5.

Dinamo: Stoenescu, Nenciu – portari, Orzoiu, Robu 3 goluri, Necșulescu, Ianc, Enescu, Teohari 2, G. Georgescu 1, Neagu, Goanță 2, Simion. Antrenor: Viorel Rus

CSM Digi Oradea:  Dorin Creţu – portar, Samuilă, Botond, Diaconu 1 (pen), Chioveanu, Popoviciu 2, Matei, Bușilă 2, A. Crețu, Dunca 2, Ghiban, Kadar 1, Cîmpianu.  Antrenor: Laszlo Toth.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)