Baza Sportivă „Precon” cu patru terenuri noi

0
Posted March 12, 2013 by Lucian Popa in Tenis

de Lucian Popa 

tenis de camp

de Lucian Popa

În aceste zile, Baza Sportivă “Precon” din municipiul Oradae se află în plin proces de modernizare. În vara anului trecut Mircea Mălan, viceprimar al municipiului Oradea promitea mutarea a o parte dintre terenurile de la Baza Sportivă “Voinţa” în cartierul Ioşia. Acest lucru a şi început.

Pentru a crea cât mai multe locuri de parcare în zona centrală a oraşului, Primăria şi Consiliul Local Oradea prin Administraţia Imobiliară Oradea (AIO) a decis să amenajaze aproximativ 300 de locuri de parcare pe actualul amplasament al Baze Sportive “Voinţa” de pe Strada “Academiei” numărul 4 A

Deocamdată au început lucrările la amenajarea a patru terenuri noi la Baza Sportivă “Precon” şi a vesiarelor şi instalaţiilor sanitare noi. Actuala bază deţine opt terenuri toate de zgură. Noutatea absolută va fi faptul că din cele patru terenuri care vor fi amenajate două vor fi centrale cu tribune şi utilităţi proprii. Acest aspect este foarte important în condiţiile în care unul dintre obiectivele primordiale ale AIO este ca acestă bază să fie introdusă în circuitul naţionl şi internaţional.

Dacă va îndeplini cerinţele Federaţiei Române de Tenis, Baza Sportivă “Precon” ar putea găzdui unele turnee naţionale sau internaţionale, dar şi Campionatel Naţionale individuale sau pe echipe pe mai multe categorii de vârstă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)