Bine că s-a terminat „chinul”. CSM U Oradea – BCM Danzio Timişoara 54-85 (12-18, 20-21, 6-20, 16-16)

0
Posted March 28, 2013 by Lucian Popa in Baschet

fetele

de Lucian Popa

Sezonul 2012-2013 al Ligii naţionale de baschet feminin din ţara noastră trebuie uitat cât mai repede. A fost sezonul în care orădencele au obţinut contraperformanţa de a nu câştiga nici măcar un joc. Este foarte greu de acceptat şi totodată de înţeles motivul pentru care această secţie funcţionează încă în cadrul CSM-ului şi nu doar a Universităţii din Oradea.
În cadrul ultimei etape a Ligii naţionale şi anume a XXX-a, CSM U Oradea a suferit un nou eşec de astă dată cu scorul de 85-54 (18-12, 21-20, 20-6, 16-16) în faţa celor de la BCM Danzio Timişoara. A fost o partidă în care echipa locală şi-a arătat din nou limitele în faţa unui adversar care nu a forţat doar atât cât şi-a asigurat o diferenţă constantă pe tabela de marcaj.
Primele două sferturi au fost cât de cât echilibrate, Ioana Gavra având cea mai bună prestaţie în acest sezon. Din păcate în sfertul al treilea, orădencele au „redus motoarele” de acest fapt profitând din plin timişorencele care au „pus” o diferenţă mai mare de 20 de puncte pe tabela de marcaj.
Indiferent de prestaţia din ultimul sfert învingătoarea era decisă de dinainte iar miza învingătoarei nu a mai contat.
Victorie normală a baschetbalistelor din municipiul de pe Bega care şi-au consolidat poziţia a şaptea în clasamentul final al sezonului regulat. De partea cealaltă bihorencele au încheiat pe locul paisprezece cu un număr de 26 de puncte obţinute doar atâtea cât se pot acumula dacă te prezinţi în cele 26 de etape disputate. Echipa va intra într-o bine meritată vacanţă iar soarta unor jucătoare ar putea fi alta din sezonul viitor, în care echipa va juca tot în primul eşalon, având nevoie de banii necesari şi nu neapărat de valoare.
CSM U Oradea: Gavra 18 puncte, Ţigan 4, Vlaicu 6 (1×3 puncte), Chiş 12, Adi 14. Antrenori: Adriana Niculescu şi Ioana Croitoru.
BCM Danzio: Pesovic 9 (1), Blănaru 6, Fodor 9, Crasnic 2, Zidaru 7, Vuksic 4, Maric 8, Stoiedin 11, Brown 6, Kilin 19 (2), Thomson 13 (1). Antrenor: Dan Ionescu.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)