Egal în Meciul Stelelor sau „All Star Game” 114-114 (35-35, 24-29, 23-31, 32-19)

0
Posted March 18, 2013 by Lucian Popa in Baschet

archie
de Lucian Popa
Sala Sporturilor din Craiova s-a dovedi a fi neîncăpătoare pentru unul dintre cele mai importante evenimente baschetbalistice din acest an. Federația Română de Baschet a organizat meciul stelelor sau mai bine spus „All Star Game” la masculin. La finele timpului regulamentar de joc între selecţionatele nordului şi sudului scorul a fost egal 114-114 (35-35, 24-29, 23-31, 32-19).
Cel mai important a fost faptul că CSM Oradea a avut patru reprezentaţi şi anume Cristian Achim în calitate de antrenor, Bogdan Ţibîrnă şi Wiliams Franklin cel care l-a înlocuit pe Jarki Jovanovic accidentat. De asemenea locul lui Milos Pesic şi el cu probleme medicale a fost luat în cele din urmă de Steven Ross de la U Mobitelco Cluj-Napoca.
Cele mai multe puncte în tabăra sudului a reuşit să le marcheze Booth 26 urmat de Bureau cu 18, Jones şi Căruţaşu cu câte 11 fiecare, Dzambic şi L. Darby jr. fiecare cu câte 10 puncte.
De partea cealaltă la nord s-au remarcat Dominique Archie (foto) cu 36 de puncte, Wright jr. cu 22 de puncte, Cuic cu 15 şi orădeanul Bogdan Ţibîrnă cu 11.
În cele din urmă Travis Bureau a reuşit să câştige concursul de slem-dunk, iar Rade Dzambic pe cel de aruncări de trei puncte în timp ce Baris Atkas a fost desemnat cel mai bun la îndemânare. Aşa cum era de aşteptat MVP-ul serii a fost denumit Dominique Archie de la BC Timişoara.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)