LPS „Bihorul” Oradea organizează înscrieri în clasa pregătitoare şi clasa a I-a

0
Posted March 19, 2013 by Lucian Popa in lps bihorul

emblema liceude Lucian Popa
La obişnuita conferinţă de presă susţinută la Liceul cu Program Sportiv „Bihorul Oradea, Dan Matei şi Lucian Stance director şi respectiv director adjunct al bihorenilor au vorbit deschis despre planurile de viitor ale liceului. Astfel una dintre priorităţile importante este amenajarea pistei de zgură aflată într-o stare mai mult decât deplorabilă. La această oră pista numai de zgură nu putem săună că e, ea fiind alcătuită doar din noroi, iar în timpul ploilor din mocirlă.
Aici îşi desfăşoară activitatea atât atleţii de la LPS „Bihorul” cât şi cei de la CS Universitar sau CS Crişul Oradea. O altă prioritate principală este refacerea drenajului terenului de fotbal şi îmbunătăţirea actualului gazon cu iarbă naturală.
Unul dintre anunţurile importante se referă la clasa pregătitoare şi clasa a I-a.
Conducerea a anunţat că deja se fac înscrieri la clasa pregătitoare (fără testare sportivă) + 3 ore de educaţie fizică în fiecare săptămână, curs de înot gratuit, limba engleză, cantină proprie after school, personal calificat, pază privată, supraveghere video. La clasa a I-a se vor face înscrieri la disciplinele sportive înot, tenis de câmp, gimnastică ritmică, atletism, fotbal şi judo. Avantajele celor care doresc să fie încadraţi în învăţământul primar al LPS „Bihorul” este cursul de înot gratuit, sala e clasă adaptată acestei categorii de vârstă şi posibilitatea de a practica un sport de performanţă în cele mai bune condiţii.
Într-o altă ordine de idei în data de luni 1 aprilie, conducerea liceului însoţiţi de cadre didactice, antrenor, instructori, sportivi şi începători vor participa la un amplu proiect de reîmpădurire a unei suprafeţe defrişate în apropierea staţiunii Băile Felix.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)