Unii sunt supăraţi din orice motiv, alţii trebuie să se supere pe ei

0
Posted March 22, 2013 by Lucian Popa in Coltul editorialistului

de Lucian Popa

Am decis să fac o altfel de analiză sportivă scrisă după fiecare week-end în care să aleg un eveniment important să-l comentez. Era nevoie de un editorial care să spună lucrurilor pe nume chiar dacă nu a de gând să folosesc numele normale ci doar iniţialele. Iar cei din domeniu şi nu numai vor ştii mereu despre ce fel de „personaje” este vorba
Lucian

La finele săptămânii trecute am fost prezent la un meci de fotbal la Sânmarin, între Luceafărul Felix şi FCM Târgu Mureş. Pe undeva echitabil partida s-a încheiat la egalitate 1-1 (0-0). A fost un meci modest în prima parte şi animat în ce-a de-a doua.
La final gazdele erau destul de dezamăgite că au scăpat trei puncte printre degete. Dar pe lângă faptul că era nervoşi conducătorii, erau nervoşi şi adversarii care au spart un geam.
În drum spre vestiare m-am întâlnit cu nea I. J. (fost selecţioner) şi N.Z. (fost internaţional român). Ei nu erau supăraţi. Ambii erau de părere că echipa gazdă a pierdut partida şi nu oaspeţii au câştigat un punct. Replica mea a fost una simplă şi scurtă: „Ar trebui să fiesupăraţi pe ei, luceferii. Nu pe alţii sau pe alte motive”.

A[fblike]


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)