Mult prea mici pentru o fază atât de avansată a Ligii Campionilor

0
Posted March 21, 2013 by Lucian Popa in Polo

polode Lucian Popa
Aşa cum era de aşteptat echipa de polo pe apă CSM Digi Oradea, campioana României în ultimele şase ediţii de campionat la masculin a fost eliminată în optimile de finală ale Ligii Campionilor.
Orădenii au cedat miercuri seara în Bazonul Olimpic „Ioan Alexandrescu” cu scorul de 8-12 (2-3, 3-3, 2-4, 1-2) după ce au cedat şi în manşa tur cu scorul de 5-15 în faţa celor de la CN Barceloneta. Din păcate pentru ei orădenii sunt mult prea mici valoric vorbind pentru o fază atât de avansată a celei mai importante competiţii la nivel global.
Revenind la partidă, oaspeţii au controlat cu autoritate desfăşurarea jocului pe toată durata lui, de la început şi până în final. Bihorenii au încercat în unele momente ale întâlnirii să se ridice la nivelul adversarului dar au fost incapabili să „ţină ritmul” impus de aceştia. Mai mult au irosit cu multă seninătate foarte multe situaţii de om în plus, aici
făcându-se diferenţa pe tabela de marcaj.
Primele două sferturi au fost estul de echilibrate în special la duelurile fizice acolo unde şi gruparea organizatoare a reuşit să de-a o replică curajoasă.
După pauză cum eram obişnuiţi în sfertul al treilea Oradea nu a mai „putut” să aibă acelaşi nivel de concentrarea ceea ce a dus la greşeli de începători care în final i-au costat.
CSM Digi Oradea părăseşte întrecerea după două înfrângeri categorice 5-15 şi 8-12 cu regretul că nu au putut face mai mult în grupe pentru a obţine locul al treilea ceea ce le-ar fi permis să aibă un adversar mai accesibil. În acele condiţii ar fi jucat cu o echipă de pe locul secund iar cu siguranţă că diferenţa de valoare nu ar mai fi ost atât de reală.
CSM Digi Oradea: Gogola, Dorin Creţu – portari, Samuilă 1 gol, Szabo 1, Diaconu 2, Chioveanu 1, Buşilă, Matei 1, Popoviciu, Andrei Creţu 1, Dunca, Ghiban 1, Kalman Kadar. Antrenor Laszlo Toth
CN Atletic Barceloneta: Daniel Lopez, Mario Lloret – portari Josip Vrlic 1, Antony Martin 2, Balazs Sziranyi, Joshua Portana, Marc Minguell 3 (2 pen), Marc Roca 2, Francisco Fernandez, Anthony Lawrence , Felipe Perrone 2, Ruben De Lera, Marko Petkovic 2 (1 pen), Mario Lloret. Antrenor: Santi Fernández
Arbitrii: Fekete Balazs (Ungaria), Savarese Massimo (Italia).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)