Orădenii câştigă fără să joace meciului cu bistriţenii

0
Posted March 12, 2013 by Lucian Popa in Handbal

handfl

de Lucian Popa

După trei victori în acest debut de retur, elevii lui Sebastian Tudor antrenorul secţiei de handbal masculin a CSM Oradea aşteaptau încrezători următoarea partidă. Bihorenii urmau să joace în cadrul cadrul rundei a XV-a a Diviziei A, Seria vest pe propriul teren cu cei de la CSM Bistriţa. Deja echipa din municipiul de ep Crişul Repede a şi câştigat acest joc cu scorul de 10-0! Motivul principal este faptul că echipa bistriţeană a anunţat dea Federaţia Română de Handbal că s-a retras din campionat.

În aceste condiţii orădenii se pot gândi liniştiţi deja la partida viitoare care va avea lco în data de 6 aprilia la Făgăraş cu gruparea HC Municipal din localitate.

Deocamdată orădenii se vor pregăti pe plan local dar vor mai disputa o serie de partide de verificare cu adversari apropiaţi geografic. Scorpul principal pentru echipa bihoreană este menţinerea unui tunos bun pentru următoarele întâlniri dar şi omogenizarea şi integrarea noilor veniţi în cadrul lotului, cunoscut fiind faptul că au apărut o serei de jucători tineri dornici de afirmare.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)