Sorin Cigan a acceptat proiectul Chişineu Criş

2
Posted March 13, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

sorin cigan

de Lucian Popa

Fostul internaţional bihorean, Sorin Cigan cel care făcut istorie cu Ineul în Liga a 2-a, performanţă ce l-a propulsat pe banca UTA-ei a acceptat o nouă provocare. Din păcate, el stat foarte puţin în Calea Aurel Vlaicu, continuându-şi apoi cariera de antrenor la Liberty Oradea, Avântul Reghin, Tricolorul Alparea sau Bihorul Beiuş.

De aproape două săptămâni, Sorin Cigan este noul antrenor al celor de la Crişul Chişineu Criş, făcând pereche pe bancă cu un alt fost jucător al „Bătrânei Doamne”, Lucian Ciba. Echipa din judeţul Arad a preluat în această pauză de iarnă locul în eşalonul al treilea al echipei Europa Alba Iulia, formaţie incapabilă să continue în acest eşalon.

Din lotul echipei fac parte o serie de jucători importanţi cum ar fi Băd, Apetri, Răzvan Fritea sau Issa. Pe lângă aceştia au mai fost aduşi o serie de jucători importanţi cum ar fi Bucur de la Pandurii Târgu Jiu, Mânişor, Man, Pistol de la Unirea Alba Iulia sau Condrea de la Astra Giurgiu.

Sâmbătă în cadrul etapei a XV-a a Ligii a III-a, Seria a V-a va avea loc la Chişineu Criş un derby al orgoliilor între echipa locală şi Naţional Sebiş. Cum ambele formaţii fac parte din judeţul Arad, lupta pentru un loc cât mai în frunte în clasament este acerbă, fiind un duel şi al conducerilor celor două grupări. Înaintea partidei de sâmbătă ineuanii ocupă locul al şaptelea în clasament cu 19 puncte în timp ce echipa gazdă din Chişineu Criş se situează doar pe locul al zecelea cu doar 13 puncte.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

  1.  

    Mult succes, Sorin Cigan!
  2.  
    pepe

    situl este super intersant,succes in continuare

Adauga un comentariu


(obligatoriu)