Tentativa de distrugere a Bazei Sportive „Luceafărul”

0
Posted March 16, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

geam spartde Lucian Popa

Imediat după terminarea partidei dintre Luceafărul Băile-Felix şi FCM Târgu Mureş, scor 1-1 (0-0), din Liga a II-a, Seria a II-a au avut loc două evenimente de remarcat.

În primul rând la finalul jocului majoritatea jucătorilor echipei oaspete s-au năpustit asupra arbitrului Remus Drăgănescu pentru că acesta a decis să prelungească partida cu patru minute iar pe tabela de marcaj trecuseră doar trei minute. Şi jucătorii aveau dreptate, ar mai fi trebuit să se mai dispute încă un minut de joc. Degeaba s-a scuzat arbitrul pentru eroarea făcută, nu s-a respectat timpul prelungirilor.

În drum spre vestiare datotirtă unei stări de spirit foarte încordate, Sergiu Hanca de la târg-mureşeni, jucător care nu a evoluat nici măcar un minut a lovit cu pumnul un geam protector la Bazei Sportive „Luceafărul”. Geamul a fost spart, iar scandalul a fost imediat declanşat. O dată că apelarea la forţele de ordine spiritele s-au calmat în ambele tabere.

În cele din urmă oficialii oaspeţilor şi-au cerut scuze în numele jucătorului şi au şi plătit pe loc cotravaloarea reparaţiei geamului, mai precis suma de 100 lei.

Şi la conferinţa de presă de după meci Mircea Cojocaru antrenorul formaţiei din Târgu Mureş a ţinut să-şi scuzeze jucătorul care acuza o stare nervoasă excesivă.

Florin Fărcaş antrenorul luceferilor avea să declare: „Aşa cum ne-am aşteptat am avut un meci greu pe care l-am abordat la victorie. Din păcate tinereţea şi lipsa de experienţă a unor jucători ne-a privat de alte două puncte în clasament. Va trebui să fim mai atenţi pe viitor la situaţiile din ofensivă pe care le ratăm cu seninătate. Trebuie să avem răbdare cu aceşti jucători tineri care încă nu sunt ajunşi la maturitate. Consider că am pierdut două puncte şi asta este o mare dezamăgire”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)