Tricolorii pot obţine a doua victorie la Oradea. Intrarea va fi liberă

0
Posted March 26, 2013 by Lucian Popa in Polo

polo spandau

de Lucian Popa

Miercuri, 27 martie începând cu ora 17,00 naționala de polo pe apă seniori a României susţine partida din cadrul etapei a V-a a Ligii Mondiale de polo, Grupa C. Adversară îi va fi naţionala similară a Rusiei, o echipă pe care ai noştri au învins-o în tur chiar la ea acasă, după executarea loviturilor de departajare.
Elevii lui Vlad Hagiu au obţinut doar un sigur succes în această grupă, mai având de jucat cu Rusia şi Italia sâmbătă.
Poloiştii noştri s-au pregătit încă de săptămâna trecute la Oradea în Bazinul Olimpic „Ioan Alexandescu” şi speră să obţină victoria miercuri într-un meci fără nici un fel de miză. Mai dificil va fi cu Italia, vicecampioană olimpică la Londra în 2012.
Revenind la meci Vlad Hagiu şi Gelu Isac antrenorii naţionalei vor avea la dispoziţie tot lotul de jucători şi anume Dragoş Stoenescu, Daniel Teohari, Dimitri Goanţă (Dinamo), Pavel Popescu, Codrin Cotrău, Mihnea Gheorghe, Mihai Drăguşin (Steaua), Mihnea Chioveanu, Nicolae Diaconu, Andrei Buşilă, Alexandru Matei, Alexandru Ghiban, Alex Popoviciu (CSM Digi Oradea), Andrei Iosep (Navarra), Tiberiu Negrean, Ramiro Georgescu (Szolnok).
Aşa cum era şi normal CSM Digi Oradea are ce mai mulţi jucători la lot, 6 dar şi orădeanul de origine Ramiro Georgescu care evoluează în Ungaria.
Va fi un test extrem de util pentru poloiştii noştri care doresc să ofere un spectacol total tuturor celor prezenţi dar şi celor care vor privi la tv, partida fiind transmisă în direct de Digi Sport. De asemenea accesul general la bazin va fi liber.
În clasamentul grupei C, Ungaria este lider, cu 12 puncte, urmată de Italia 7, urmaţi de Rusia cu 3 puncte și România cu 2 puncte.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)