Bihorenii favoriţi deşi evoluează în deplasare. Vineri ora 17,00 Plimob Sighet – CS Oşorhei

0
Posted April 25, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

osorhei

de Lucian Popa
În cadrul rundei cu numărul douăzeci şi unu a Ligii a III-a, Seria a V-a formaţia CS Oşorhei va juca în deplasare la Sighetul Marmaţiei pe terenul celor de la Plimob. Gazdele sunt considerate una dintre cele mai modeste formaţii ale seriei şi în mod normal nu au cum să emite reale probleme echipei bihorene mult mai bine cotată cu jucători experimentaţi care sunt obligaţi să-şi demonstreze superioritatea pe teren.
În mod normal echipa din Oşorhei are nevoie de cele trei puncte pentru a-ş continua accesul spre podium în timp ce gazdele de la Sighet sunt tot mai serios ameninţate cu retrogradarea. De aceea gazdele sunt tot mai interesate de acumularea a cât mai multor puncte iar orice rezultat de egalitate sau victorie este binevenit în tabăra lor.
Cosmin Bodea şi Viorel Domocoş antrenorii formaţiei din Oşorhei nu au nici un fel de probleme de lot şi după victoria din etapa precedentă ci liderul FC Hunedoara scor 1-0 ar trebui să acorde mult mai mult credit tinerilor pentru a creşte în perspectiva viitorului sezon. Toţi cei implicaţi în activitatea echipei aşteaptă rezultate cel puţin la fel de bune ca şi până acum iar la prima apariţie în Liga a III-a deocamdată echipa ocupă un onorant loc patru.
Obiectivul echipai la începutul întrecerii a fost un loc în prima jumătate a clasamentului.
Celelalte partide ale rundei se vor desfăşura după programul: FC Zalău – Olimpia Satu Mare, Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca – Naţional Sebiş, Şoimii Pâncota – Europa Alba Iulia, Seso Câmpa Turzii – FC Hunedoara, Unirea Dej – FCM Turda 3-0 (la masa verde).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)