Dublă dificilă cu Belarus pentru prima reprezentativă de handbal masculin

0
Posted April 2, 2013 by Lucian Popa in Handbal

handbal

de Lucian Popa

Începând de săptămâna trecută echipa naţională de handbal masculin seniori a României se află în pregătiri la Piatra Neamţ în vederea dublei întâlniri cu Belarus. Cele două jocuri de miercuri 3 aprilie ora 18,00 de la Piatra Neamţ şi duminică 7 aprilie ora 15,00 de la Minsk contează pentru calificarea la Campionatele Europene de anul viitor. România și Belarus se vor întâlni din nou, asta după ce tricolorii în anul trecut au fost eliminaţi în barajul pentru calificarea la Campionatele Mondiale. Belarusul vrea însă de astă dată două victorii în patru zile, afirmă antrenorul Yuri Shevtsov. Alături de cele două din grupă mai fac parte primele reprezentative ale Sloveniei şi Islandei.
Din lotul pregătit de Eliodor Voica şi Sebastian Bota vor face parte jucătorii Ciobanu Ionuţ, Dospinescu Florin, Grasu Andrei, Talaş Elemer Huba, Iancu Dragoş, Şimicu Alexandru, Alex Csepreghi, rareş Jurcă, Criciotoiu Bogdan, Ghiţă Cristian, Ghionea Valentin, Sadoveac Marius, Ramba Ionuţ, Florea Aurel, Novanc Marius, Rotaru Ionuţ, Marocico Emilian sau Fenici Cristian
Din păcate pentru ei românii au o misiune extrem de dificilă în faţa unei reprezentative care chiar dacă nu este o forţă la această oră are un plus la capitolele valoare şi determinare.
De partea cealaltă Niazura este accidentat, Maxim Babichev, Maksim Baranau și Vitali Charapenka ar putea lipsi de asemenea din cauza problemelor de sănătate.
Atât partida de miercuri de la Piatra neamţ cât şi jocul de duminică de la Minsk vor fi transmise în direct în România de Digi Sport.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)