Final de coşmar pentru luceferi. UTA Arad – Luceafărul 2-0 (0-0)

0
Posted April 19, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

meci

de Lucian Popa
Vineri seara pe Stadionul „Francisc Neuman” din Arad, Luceafărul Băile Felix a suferit o nouă înfrângere în cadrul etape a XXII-a a Ligii a II-a, Seria a II-a de fotbal. Bihorenii au fost învinşi cu scorul de 2-0 (0-0) de UTA Arad, la capătul unei partidei în care vizitatorii s-au limitat la a se apăra.
În prima parte gazdele s-au dovedit a fi foarte periculoasă Dasso, scăpând singur cu Dumitru Paul de care trece cu uşurinţă dar atacatul arădean trimite alături.
Textiliştii se menţin în atac, Oară scapă din marcajul adversarului direct şutul acestuia ocolind poarta. După jumătate de oră de joc Dumitru Paul se ciocneşte violent cu Dosso iar primul mai continuă zece minute şi este înlocuit cu Sălăjan. Achim respinge şi el norocos din faţa unui adversar.
La prima acţiune a părţii secunde a în minutul 54 gazdele au deschis scorul. Lasso recuperează o minge în apropierea careului advers, centrează pentru Dasso care profitând de ieşirea total aiurea a lui Sălăjan marchează în poarta goală 1-0.
Arădenii domină clar jocul şi impun ritmul. Monac şutează pe jos, mingea trece pe lângă. Singura ocazie cât de cât a bihorenilor i-a aparţinut lui Svarczkopf a cărui şut puternic de al 25 de metri a fost respins cu dificultate de Amadio.
Finalul a fost unul de coşmar pentru luceferi. Mai întâi în minutul 87 George Bogdan total neinspirat este eliminat după ce a ieşit aiurea şi l-a faultat în calitate de ultim apărător pe un atacant advers. Gazdele au scăpat siguri către poartă dar au fost opriţi de arbitru!
În ultimul minut de joc Mintaş îl faultează din spate în careu pe nou intratul Vali Badea şi vede automat şi el cartonaş roşu. Penalti-ul este executat şi transformat cu siguranţă de Lasso 2-0.
UTA: Amadio – C. Ene, Gligor, Siminic – Feussi, Kovacevic, Oară (77 Silvăşan), G. Neagu – Monac (72 Godfred), Dosso (57 Vali Badea), Laso. Antrenor: Adrian Falub
Luceafărul: D. Paul (41 Sălăjan) – Bogdan, Mintaş, Letan, A. Achim – Cura (73 Pantea), Svarczkopf – O. Ghilea (55 Sergiu Pop), Ianc, Neaga – G. Popescu. Antrenor: Florin Fărcaş


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)