Marian Pană: „Nu îmi e frică, dacă sunt dat afară, îmi iau geanta şi plec”.

0
Posted April 13, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

pana

de Lucian Popa

Imediat după finalul partidei dintre Luceafărul Băile-Felix şi FC Bihor, scor 3-2 (1-1), Marian Pană la conferinţa de presă a apărut degajat.
„Sunt foarte dezamăgit, am jucat foarte slab, n-am crezut că absenţa celor trei jucători să cântărească atât de mult. Am reuşit să întoarcem rezultatul, dar din păcate n-am ştiut să-l menţinem şi adversarul, cu multă dorinţă şi cu mult entuziasm, a reuşit să câştige. Am făcut un meci mai puţin reuşit şi nu ştiu de ce lipsa asta de reacţie. Am fost conduşi din minutul 2, am revenit şi am condus noi. După aceea totul parcă s-a terminat. Am aşteptat o reacţie de orgoliu a jucătorilor mei, dar acesta nu a venit. Mă aşteptam să fie un meci cu o echipă ambiţioasă dar am sperat că vom aborda partida mult mai decişi. Am făcut nenumărate greşeli în apărare, şi l-a pauză le-am spus jucătorilor să nu jucăm în linie în apărare. Avema unele probleme la acest capitol. Cred că am ieşit complet din lupta pentru promovare, nu mai avem nici o şansă. Acum rămâne să vedem ce decid acţionarii, ce se doreşte de la această echipă. Eu am un contract nu îmi e frică că sunt dat afară. Îmi iau geanta şi plec, dar contează ce se întâmplă cu jucătorii. Ne-a lipsit Mihalache, ne-a lipsit Bud, iar de la Ovidiu Popa aşteptam mai mult. La faza penalti-ului primit de gazde consider că a fost fault în atac. Puteam primi şi noi în compensaţie la contactul dintre Puşcaş şi Sălăjan, dar nu am primit. Trebuie să-i felicit pe cei de la Luceafărul pentru cele trei puncte. Deocamdată echipa noastră are mult de muncă” declara oficial tehnicianul roş-albaştrilor.
Se pare că soarta acestuia este deja pecetluită, unul dintre antrenorii care au mai stat pe banca tehnică în trecut la FC Bihor va reveni cu un obiectiv pentru sezonul următor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)