Pregătiţi pentru un nou turneu de promovare. Athletic – LPS „Bihorul” – Pro Volei Arad 3-0 (-14, -15, -13)

0
Posted April 15, 2013 by Lucian Popa in Volei

volei

de Lucian Popa
Echipa bihoreană de volei masculin, Athletic – LPS „Bihorul” Oradea câştigătoare a sezonului regulat a Diviziei A, Seria vest este aproape de o nouă performanţă. Orădenii au câştigat sâmbătă cu scorul de 3-0 (-14, -15, -13) prima partidă din cadrul fazei a II-a a play-off-ului în faţa celor de la Pro Volei Arad. Partida nu a avut istoric ,”leii” orădeni au zburdat pe teren în fata unui adversar incapabil de o riposta consistentă şi în final s-au impus în mai puţin de o oră de joc.
Singurul moment de îndoială la care a fost supus liderul a venit în setul secund, când oaspeţii au realizat 7 puncte consecutive şi au revenit de la 6-15 la 13-15, dar “avaria” s-a remediat imediat, antrenorul “leilor” cerând time-aut şi de aici până la finalul setul amfitrionii punctează de 10 ori în timp ce vizitatorii îşi trec in cont doar 3 puncte!
Pentru Athletic – LPS „Bihorul” au jucat: Emil Lung, Andrei Achimescu, Moisa Abrudan, George Drăgan, Ninu Drinceanu, Bogdan Nan, Sebi Chereji, Petre Vornicu, Claudiu Lazăr şi Adrian Ursachi. Andrei Crilan a lipsit motivat fiind împreună cu ceilalţi colegi de la LPS „Bihorul” la turneul semfinal
Partida a doua va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, la Arad.
Rodian Achimescu antrenorul gazdelor a declarat :”Îi felicit pe baieţi, au jucat bine tehnic şi mai ales tactic, depăşindu-şi adversarul la toate capitolele. Foamea de victorii încă persistă ajungând la a 18-a victorie stagională! Mai avem un hop de trecut înainte de participarea la “baraj” care va fi mai greu decât cel din sala proprie”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)