Provocare la victorie. Sâmbătă ora 11,CSU Oradea – CSM Codlea

0
Posted April 5, 2013 by Lucian Popa in Volei

luci volei

de Lucian Popa

Puţini erau cei care credeau că pentru a ajunge în turul secund al play-off-ului sezonului 2012-2013 la volei feminin, Divizia A2, Seria vest, localnicele vor are nevoie de meci decisiv. După o victorie categorică scor 3-0 în dauna celor de la CSM Codlea, CSU Oradea a cedat surprizător 2-3 la Codlea. Orădencele trebuie să uite cât mai repede această înfrângere ruţinoasă, catalogată drept un accident şi să demonstreze că sunt echipa mai valoroasă.
Pentru voleobalistele locale nu există decât varianta victoriei în condiţiile în care adversarul nu le poate pune nici un fel de probleme sportive. Cu un plus la toate capitolele bihorenecel par să nu aibă nici un fel de probleme şi să pornească clar cu prima şansă pentru o calificare mult dorită.
Partida dintre CSU Oradea şi CSM Codlea va avea loc sâmbătă începând cu ora 11,00 în sala de jocuri sportive de la Universitate.
Paul Szabo antrenorul echipei din municipiul de pe Crişul Repede are încredere în fetele pregătite de el că vor câştiga lejer la o diferenţă liniştitoare.
Din lotul echipei CSU Oradea fac parte jucătoarele Fica Maria, Fica Iulia, Indrei Andreea, Domniţa Mădălina, Belean Diana, Dorobanţu Ioana, Haidu Roxana, Ardelean Agathe, Ardelean Hillary (Facultatea de Geografie, Turism si Sport, specializarile Educaţie Fizică şi Sportivă şi Kinetoterapie) Boiţ Andreea (Facultatea de Inginerie Economică şi Tehnologia Informaţiei), Vlad Corina, Ştefan Cristina, Ienciu Denisa (Liceul “Onisifor Ghibu” din Oradea) şi Cartiş Simina (Liceul “Emanuil Gojdu”).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)