Sala Polivalentă a Politehnicii, extinsă şi spre o finalizare mai rapidă

0
Posted April 26, 2013 by Lucian Popa in editorial

sala

preluare banatsport.ro

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat vineri că lucrările la sala Politehnicii avansează rapid iar proiectul a fost modificat astfel încât capacitatea arenei va fi de peste 2.500 de locuri. Timişoara ar putea astfel spera să fie printre oraşele organizatoare ale Eurobasket Women 2015.
“Am fost azi pe şantierul Sălii Polivalente şi sunt foarte mulţumit că acolo se lucrează de zor, e o mobilizare de forţe aşa cum trebuie. Dacă se continuă aşa vom avea curând o Sală Polivalenta de 2.500 de locuri. Proiectul a fost deja modificat penstru suplimentarea locurilor”, a anunţat Nicolae Robu.
Sala Polivalentă a Politehnicii trebuia să aibă iniţial 2.200 de locuri şi să fie finalizată în anul 2012 dar lipsa fondurilor a dus la amânarea lucrărilor. În urma modificării proiectului sala ar urma să aibă circa 2532 locuri. Până acum FR Baschet a nominalizat pentru organizarea Eurobasket Women 2015 (împreună cu Ungaria) Clujul, cu o nouă arenă de peste 7 mii de locuri şi Oradea, care are o sală de 2.500 locuri.
Noua sală timişoreană ar urma să fie finalizată înainte de 1 iunie 2014. Deşi tribunele au fost deja ridicate, arena nu a fost încă acoperită, lucrare ce trebuia realizată încă de anul trecut.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)