Sâmbătă, orădenii fac pasul spre finală. AMEFA Arad – CSM Digi Oradea

0
Posted April 24, 2013 by Lucian Popa in Polo
Ciao restaurant - pizzerie

poza

de Lucian Popa

La finele acestei săptămâni, mai precis sâmbătă Bazinul „Delfinul” din Arad va găzdui partida cu numărul trei din cadrul semifinalelor Superligii Naţionale de polo pe apă masculin. Se vor întâlni aşadar în meciul cu numărul trei echipa locală AMEFA şi CSM Digi Oradea. După două victorii categorice în Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea, oaspeţi partidei de sâmbătă vor obţine cu siguranţă un nou succes de astă dată în deplasare. Fără doar şi poate că echipa bihoreană este de departe cea mai valoroasă echipă a campionatului care nu are adversa indiferent de numele celui cu care se află în luptă directă. Dovadă sunt cele 29 de victorii din sezonul regulat şi un singur rezultat de egalitate în cele 30 de partide disputate.
Este doar o chetuite de timp până când echipa din municipiul de pe Crişul Repede a ajunge în finala Superligii. Aici o va întâlni cel mai probabil pe Dinamo Bucureşti, (care conduce cu scorul de 2-0 pe Steaua). Finala se va juca după sistemul cel mai bun din şapte meciuri, cu menţiunea că primele două partide vor avea loc la Oradea, următoarele două la Bucureşti, iar dacă va mai fi nevoie din nou la Oradea.
La această oră nici măcar Dinamo Bucureşti nu are cum să facă faţă unei echipe orădene cu jucători mult mai valoroşi şi preocupaţi exclusiv de performanţă.
Revenind la jocul de la Arad singura necunoscută va fi diferenţa de goluri care va fi una liniştitoare în favoarea echipei lui Laszlo Toth. Va fi cu siguranţă al optulea titlu consecutiv pentru echipa bihoreană care are ca obiective principale în viitori ani un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)