Şi marii campioni au nevoie de autocontrol. Sandu Lungu plăteşte tribut propriei greşeli

0
Posted April 8, 2013 by Lucian Popa in Nevoia de exprimare
Ciao restaurant - pizzerie

alexandru lungu superkombat

de Lucian Popa
Trebuie să ai mult tupeu pentru a da sfaturi unor mari sportivi. Şi sunt plin de cei care consideră că pot da sfaturi bune. Nu îmi permit să dau sfaturi. Trebuie însă să constat o realitate. Alexandru Lungu este unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut judeţul Bihor de-a lungul anilor. El poate să doboare în ring pe oricine în primele secunde ale întâlnirii. Dar puţini îl pot dobora pe el.
Sâmbătă seara în Arena „Antonio Alexe” din Oradea în cadrul World Grand Prix Lokal Kombat, Sandu Lungu s-a bătut singur.
Bihoreanul nu ar fi trebuit să aibă nici un fel de emoţie cu anonimul Jason Dutton din Marea Britanie, dar în cele localnicul a fost nevoit să se recunoască învins datorit unei decizii corecte a arbitrilor. Alexandru Lungu a lovit atunci când lupta era oprită, iar o astfel de lovitură se pedepseşte foarte grav, pentru că pune în real pericol starea de sănătate a adversarului.
Cu un autocontrol mai bine stăpânit, „Muntele Bihorului” ar fi câştigat în cele din urmă în faţa unui adversar să recunoaştem modest care doar s-a apărat.
va mai reveni într-o altă gală care se anunţă încă de pe acum incendiară. Cuvintele sunt de prisos… Singurul care are de învăţat din acest meci este Sandu Lungu. Dacă va dori să-şi îmbunătăţească palmaresul în Lokal Kombat astfel de „gesturi” trebuie eliminate. Poate într-un alt caz se acorda doar avertisment, dar cine contestă arbitrii o face pe proprie răspundere.
Unu lucru este sigur, după cum îl cunosc eu pe Sandu Lungu, această înfrângere va fi greu de acceptat vreodată de acesta şi cu siguranţă că în viitor va reveni mut mai puternic. Important e viitorul şi să fie optimist pentru următorul meci care i-ar putea aduce din nou mult dorita victorie.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)