Succes conturat în partea a doua. CSM Oradea – HC Argeş Piteşti 24-19 (11-10)

0
Posted April 13, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

atac

de Lucian Popa

În cadrul etapei a XVII-a a Diviziei A de handbal masculin, CSM Oradea a reputat un nou succes, al cincilea al returului de astă dată pe propriul teren cu HC Argeş Piteşti. Localnicii s-au impus în final cu scorul de 24-19 (11-10) în faţa formaţiei din Piteşti, dealtfel un adversar extrem de bun.
Prima parte a jocului a fost una în care orădenii s-au apărat destul de exact dar nu au finalizat contraatacurile periculoase, greşind în situaţii de singur cu portarul. Piteştenii au prins curaj şi au jucat fără nici o presiune mereu surprinzându-şi adversarul în special cu aruncările din afara semicercului.
A urmat o parte a doua mult mai eficientă pentru elevii lui Sebastian Tudor care s-au dedicat până la sacrificiu într-un meci pe care doreau foarte mult să-l câştige. Apărarea a început să de-a roade, fraţii Farcaş Răzvan şi Alexandru au marcat mereu, iar Iştoc şi Macovei s-au aflat din nou printre remarcaţi.
Gazdele încurajate frenetic de un public numeros au forţat exact când a fost nevoie reuşind desprinderea pe tabela de marcaj după 45 de minute de joc. Finalul le-a aparţinut în totalitate şi au făcut spectacol, reuşind goluri spectaculoase şi totodată aplaudate la scenă deschisă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)