Succesul care poate asigura locul secund la finele sezonului

0
Posted April 7, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

handbal 1

de Lucian Popa

Secţia de handbal masculin a CSM Oradea a reuşit o victorie importantă scor 36-22 (16-8) în cadrul a XVI-a a Diviziei A, Seria vest, în deplasare la Făgăraş în faţa celor de la HC Municipal. A fost de departe cel mai bun joc al echipai bihorene în acest sezon în condiţiile în care a jucat contra unei rivale la locul secund. Pe toată durata partidei oaspeţii au controlat cu autoritate partida dovedind încă o dată că sunt una dintre „forţele” din eşalonul secund şi cu puţine „implanturi” ar putea bate la porţile primului eşalon.
Gazdele sunt una dintre echipele care nu au pierdut nici un meci în acest retur de campionat şi pe propriul teren păreau foarte încrezători în şansele lor. Din fericire pentru oaspeţi aceştia au făcut un meci foarte aproape de perfecţiune reuşind la un moment dat să conducă chiar şi cu 18 goluri! În urma acestei victorii bihorenii au luat o opţiune forte serioasă în tentativa de a ocupa locul secund la finele campionatului.
Pentru CSM Oradea au jucat: Gale, Tcaciuc – portari, Stoica Vlad 2 goluri, Szilagyi Eduard 1, Iştoc Valentin 7, Avram Vlad 9, Radu Răzvan 1, Farcaş Alexandru 8, Farcaş Răzvan 1, Macovei 2, Papuc 1, Scripnic 1, Sava 1, David 2. Antrenor Sebastian Tudor.
Fericit şi totodată mulţumit de prestaţie elevilor săi, antrenorul bihorean avea să declare: „Sunt mândru de echipa şi vreau să-i felicit pe toţi în mod special pe Tcaciuc Vasile portarul nostru aflat într-o zi foarte bună. Am avut un retur perfect după aceea remaniere şi sper sa o ţinem aţa până la terminarea campionatului! Pentru mine este foarte important locul al doilea în special pentru fanii acestui sport care vin să ne susţină tot timpul şi cărora le mulţumim şi îi aşteptăm alături de noi la partidele viitoare”.
CSM Oradea va primi sâmbătă în Arena „Antonio Alexe” vizita celor de la HC Argeş Piteşti într-o confruntare în care gazdele pornesc cu prima şansă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)