Ultima fază aduce victoria oaspeţilor. Unirea Sânicolaul Mare – CSM Oradea 36-37 (19-18)

0
Posted April 26, 2013 by Lucian Popa in Handbal

handbal

de Lucian Popa

Secţia de handbal masculin a CS Municipal Oradea, a reuşit să-şi menţină invincibilitatea şi după dificila deplasare de la Sânicolaul Mare. În cadrul rundei cu numărul XVIII-a a Diviziei A, Seria vest CSM Oradea a reputat un succes la limită scor 37-36 818-19) în faţa gazdelor de la Unirea.
Partida a fost una în care echipa vizitatoare nu a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale din acest retur de campionat dar şi cu o doză mare de şansă a reuşit în final să se impună.
Gazdele o echipă masivă şi impulsionată de un public pătimaş au jucat la capacitate maximă iar ajutaţi de arbitrii au pus reale probleme formaţiei orădene.
Prima parte a fost una în care meciul a fost echilibrat principarea preocupare fiind disputa din teren.
În partea a doua gazdele au forţat mai mult dar în final au cedat total iniţiativa. Cu două minute înainte de final gazdele au avut trei goluri avans dar nu au putut să menţină acest scor. La ultima fază a partidei orădenii au reuşit un gol noroc cu care au şi câştigat.
„Mă bucur foarte mult că am rămas invincibili în acest retur deşi am făcut un meci mai modest. Am folosit jucători tineri şi majoritatea dintre noi ne gândeam la mini vacanţa care ne aştepta. Sper să încheiem campionatul cu două victorii contra echipelor din Baia Mare” declara Sebastian Tudor antrenorul echipei bihorene.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)