Centrul Fitness Ars Nova va invita la petrecerea de majorat!

0
Posted May 23, 2013 by Lucian Popa in crisul

arsnova oradea web

de Lucian Popa
ARS NOVA implineste 18 ani de activitate! Sarbatorim impreuna cu toti cei care ne-au fost alaturi in toti acesti ani. Ne bucuram si ne mandrim cu titlurile noastre mondiale si europene, cu numarul mare de copii care ne-au trecut pragul si carora le-am schimbat destinul, cu numerosii iubitori de miscare pentru sanatate care ne trec pragul zilnic si carora le-am insuflat din “microbul nostru” pentru o viata mai calitativa si mai armonioasa.
Ne mandrim cu Scoala de Fitness pe care am creat-o pentru cei ce-si doresc sa faca din pasiune cariera, cu recunoasterea ca ramura de sport a majoretelor dand astfel sansa numerosilor copii sa faca miscare la nivel de mase. Si nu in ultimul rand cu licenta European Show Dance Union, care atrage an de an mii de dansatori din toata tara si dandu-le sansa de a se afirma in strainatate.
Pentru ca iubim ceea ce facem si ne dorim o lume mai buna si mai sanatoasa, in aceasta saptamana aniversara 20-25 MAI, portile Centrului nostru sunt deschise gratuit, pentru toti cei ce doresc sa ni se alature in miscare, mici si mari, tineri si varstnici.
Vineri vom ciocni o cupa de sampanie dupa clasele sustinute de trainerii internationali, AFAM FRED-Nigeria (Afro Tone Dance&Kangoo Plyo Dance)si LUCAS MOLINA DARIO (Flamenco). Ziua se v-a incheia cu un moment artistic FLAMENCO&LIVE PERCUTION, sustinut de LUCAS MORENA si COSMIN MIREA.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)