Cristian Achim: „Totul depinde de bugetul clubului pentru sezonul viitor”

0
Posted May 29, 2013 by Lucian Popa in Baschet

achim

de Lucian Popa
După ce a terminat sezonul 2012-2013 al Ligii Naţionale de baschet masculin, componenţii echipei CSM Oradea se află într-o bine meritată vacanţă. Orădenii aşteaptă să-şi încaseze drepturile financiare şi să se bucure de zilele libere pentru că pe unii îi aşteaptă un sezon viitor cel puţin la fel de dificil.
Sâmbătă seara echipa alături de conducere şi o parte dintre sponsori au participat la banchetul de final de an unde era prematur să se vorbească despre sezonul viitor.
Deocamdată toată lumea este în vacanţă şi planurile de viitor sunt trecute cu vederea. Cristian Achim antrenorul principal al echipei avea să declare telefonic: „Sunt mândru de ce am realizat în acest an la Oradea şi sper să continuă pe aceeaşi linie şi anume paşi mici dar siguri. Binenţeles că ne dorim mai mult dar totul depinde de bugetul secţiei. În funcţie de ce bani vom avea la dispoziţie vom face o strategie a clubului. Ne aşteaptă Cupele Europene ceea ce va fi o nouă provocare” afirma în exclusivitate pentru www.arenabihoreana.ro Cristian Achim.
Deocamdată s-a negociat prelungirea contractelor a doi jucători şi anume Bogdab Ţibîrnă cel care a semnat cu Oradea pe trei sezoane şi mare are contrat pentru încă două şi Wiliams Fraklin cel care a parafat o nouă înţelegere pentru încă un an.
Analizând evoluţia echipei de-a lungul unui sezon întreg unii jucători localnici care au avut apariţii sporadice s-ar putea să fie puşi pe liber. Aici facem referinţă către Hora, Paşca sau Lazar jucători care rar au prins minute în lotul echipei. De asemenea între cei străini este posibil ca unii să plece cum ar fi Daniel Dillon convins de alte echipe sau Stefanovic, Pesic sau Topcov, fiecare dintre aceştia fiind foarte atent când e vorba de viitorul lor. Nici Lupusavei nu a fost o confirmare în acest retur evoluţiile sale fiind modeste.
Deocamdată totul se rezumă al nivel de discuţii. Totul se va decide o dată cu reluarea pregătirilor atunci când se va vedea cu ce lot se va juca în sezonul viitor când va fi o luptă pe trei fronturi, campionat, Cupa României şi Cupele Europene.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)