Debut ratat pentru CSU Oradea la barajul de promovare

0
Posted May 18, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

volei

de Lucian Popa
Echipa de volei feminin CSU Oradea a debutat în cadrul turneului de calificare pentru Divizia A1 cu o înfrângere.
Elevele lui Paul Szabo au întâlnit în primul meci formaţia Penicilina Iaşi în calitate de formaţia organizatoare. Aşa cum era de aşteptat moldovencele au reuşit în cele din urmă să se impună cu scorul de 3-0 (-7, -21, -21).
Echipa CS Penicilina Iaşi cu veche tradiţie în prima divizie feminină a câştigat fără istoric primul set, iar deşi echipa universitară a avut şansă de reveni în seturile 2 şi 3, după ce a condus cu 19-18 si 21-19, a cedat în faţa mai experimentatei adversare în doar 3 seturi.
Al doilea meci a găzduit confruntarea între Rapid Bucureşti si CSM Târgovişte încheiat cu victoria bucureştencelor cu scorul de 3-1 (-13, -21, -17, -21). Deşi pornea cu prima şansă echipa din Târgovişte a trebuit să se recunoască învinsă şi să spere într-o evoluţie mai bună în meciurile următoare pentru a-şi adjudeca un loc în prima ligă.

Ziua a doua este una decisivă, în care se vor disputa 2 meciuri foarte importante pentru configuraţia clasamentului final.
CSU Oradea va juca cu Rapid Bucureşti, în timp ce Penicilina iaşi va evolua în compania celor de la CSM Tâgovişte.
CSU Oradea a evolutat în următoare formulă: Fica Maria (căpitan), Fica Iuliana, Indrei Andreea, Domnita Madalina. Belean Diana, Vlad Corina, Stefan Cristina (care a implinit 18 ani), au mai evoluat Boit Andreea, Cartis Simina, Haidu Roxana.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)