Egal în ultimul meci de la turneul zonal al CN pentru juniorii D de la FC Bihor

0
Posted May 24, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

romania

de Lucian Popa
Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea a găzduit joi ultimele două jocuri de la turneul zonal al Campionatului Național de fotbal juniori D (copii născuți în anul 2000).
În prima partidă, FC Bihor (antrenor Marius Suciu) a întâlnit Universitatea Cluj.
În pofida faptului că s-au confruntat două echipe ce au venit cu rezultate diametral opuse, orădenii după două înfrângeri, iar clujenii după două victorii, jocul a fost foarte disputat și echilibrat.
La pauza s-a consemnat rezultat de egalitate, 0-0, iar în partea a doua au apărut și golurile, două la număr, câte unul în fiecare poartă. Astfel, la finele timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 1-1, golul „roș-albaștrilor” fiind înscris de Adrian Balog.
Pentru că regulamentul nu prevede rezultat de egalitate, pentru a se stabilii învingătoarea s-a trecut la loviturile de departajare. Aici clujenii au câștigat însă cu 3-1 și astfel și-au adăugat încă două puncte în clasament, au terminat pe locul II și s-au calificat pentru turneul semifinal.
Antrenorul orădean Marius Suciu a început acest joc în formula: Egri – Panti, A. Ulici, Gergely, Ciucle – Duruș, Bucur, Naghiu, Roman – Jurj și Szabo. Pe parcurs i-a mai introdus însă și pe: Balog, Trincă și Junc.
În celălalt joc al ultimei etape a turneului, Kinder Tg. Mureș a învins cu scorul de 6-2 formația Viitorul Alba Iulia.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)