Execuţia lui Todea a făcut diferenţa

0
Posted May 17, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

lupascu

CS Oşorhei – Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca 1-0 (1-0)
de Lucian Popa

Vineri după-amiaza echipa de fotbal CS Oşorhei a făcut un pas important spre consolidarea poziţiei a treia în clasamentul Seriei a V-a a Ligii a III-a. Bihorenii au reuşit o nouă victorie de astă dată la limită scor 1-0 (1-0) în dauna celor de la Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca.
Singura reuşită a partidei i-a aparţinut lui Lucian Todea care a marcat la capătul unei acţiuni individuale.
Jocul a început sub nota echilibrului, oaspeţi apărându-se supraaglomerat în timp ce gazdele au încercat mai mereu să găsească culoare spre poarta adversă.
Prima acţiune importantă l-a avut în prim plan pe Blănaru a cărei centrarea a fost total aiurea. Lupaşcu a scăpat şi el către poartă dar a fost blocat în momentul şutului. Acelaşi Blănaru a urmărit un balon în careul advers dar nu a avut curajul să finalizeze.
Andor a încercat şi el o acţiune dar execuţia a fost defectuoasă.
În minutul 33 Lucian Todea a trecut inteligent de adversarul direct şi de la marginea careului a şutat în diagonală în vinclul porţii adverse (1-0).
Până la pauză oaspeţii s-au remarcat la o lovitură liberă executat defectuos de un clujean.
Debutul părţii a doua aparţine în mare măsură tot gazdelor care nu finalizează acţiunile de atac. Ember alege soluţia ţutului de la distanţă în timp ce Lupaşcu este mereu izolat.
Cea mai mare ocazie este ratată în cele din urmă de Lupuţ, cel care de la trei metri a ratat execuţia după centrarea excelentă a lui Andor.
Surprinzător după minutul 70 gazdele cedează total iniţiativa şi oaspeţii profită din plin. Aceştia domină la toate capitolele dar ocaziile clare de poartă lipsesc. Întâlnirea se încheie cu oaspeţii în atac în căutarea golului egalizator în timp ce bihorenii se apără organizat.
CS Oşorhei: Hava – Morar, Şerban Pop, Pintea, Arsene – Todea, Magda (78 Ban), Ember (88 Nistor), Andor – Lupaşcu (55 Lupuţ), Blănaru (62 Dobrescu). Antrenori: Cosmin Bodea şi Viorel Domocoş.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)