FC Bihor va evolua joi seara, pentru ultima dată în faţa propriilor suporteri

0
Posted May 28, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

bihaci 1

de Lucian Popa
Joi ora 18, FC Bihor – UTA Arad

În cadrul rundei cu numărul douăzeci şi nouă în cadrul Ligii a II-a, Sera vest la fotbal, FC Bihor Oradea va primi joi seara de la ora 18,00 vizita celor de la UTArad.
Gazdele sunt în căutarea unui nou succes pe propriul teren după victoria din deplasare de la Baia Mare, pentru a-şi încheia parcursul în faţa propriilor suporteri cu trei puncte. Dar adversarul va fi unul de tradiţie, UTA Arad fiind una dintre formaţiile cu pretenţii ale acestui eşalon.
În nici un caz nu va fi un meci doar al orgoliilor, punctele fiind foarte importante pentru vizitatori care păstrează şanse matematice la un loc pe podium al finele acestui sezon.
Va fi un duel al antrenorilor Marian Pană şi Adrian Falub, ultimul având în lot jucători de pe trei continente cu care discută în mai multe limbi, fiind un poliglot.
Gazdele nu vor putea conta pe serviciile lui Tîrnăcop în continuare accidentat în timp ce pentru George Puşcaş cel care a semnat cu Inter Milano va fi cel mai probabil ultima apariţie la Oradea.
Ne dorim să câștigăm. E important pe finalul acestui campionat să lăsăm o impresie bună și ca obiectiv avem două victorii în ultimele două meciuri”, a declarat antrenorul principal al FC Bihor, Marian Pană.
Înaintea disputei, tehnicianul echipei orădene se confruntă cu o problemă de efectiv, fundașul central Iulian Petrache fiind suspendat.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)