Juniorii D de la FC Bihor au pierdut și jocul al doilea de la turneul zonal

0
Posted May 23, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

gol-copii

de Lucian Popa
Turneul zonal al Campionatului Național de fotbal juniori D (copii născuți în anul 2000) continuat miercuri la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea, cu jocurile etapei a II-a.
Din păcate formația gazdă, FC Bihor a suferit o nouă înfrângere. De această dată elevii antrenorului Marius Suciu au cedat cu scorul de 1-4 în fața celor de la Viitorul Alba Iulia.
După o primă repriză bună, în care orădenii au ratat trei ocazii, iar cei de la Viitorul Alba Iulia au înscris pe contraatac, pe greșeli personale ale gazdelor, scorul la pauză a fost 2-0 pentru albaiulieni.
În repriza a doua orădenii au presat și mai mult, dar au înscris un autogol, după care la 0-3 au reușit un gol prin Cătălin Duruș. Până la final cei de la Viitorul și-au mai trecut un gol în cont, astfel că rezultatul final a fost favorabil oaspeților, cu 4-1.
Pentru echipa orădeană au evoluat de la început în acest joc: Egri – Gârdan, Ciucle, Gergely, Panti – Trincă, Duruș, Naghiu, Jurj – Roman și Szabo. Pe parcurs au mai fost introduși însă și: Balog, Buzaș, Bucur și Junc.
Cum în celălalt meci al etapei Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 4-0 în fața formației Kinder Tg. Mureș, echipa clujeană este virtual calificată la turneul semifinal.
Joi, în ultima etapă, de la ora 17, FC Bihor întâlnește Universitatea Cluj, iar cu începere de la ora 18.30, Kinder Tg. Mureș se va duela cu Viitorul Alba Iulia.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)