Meci cu cantec la Valcea! Florin Manoiu: “CSM Rm. Valcea parca a dorit ca oaspetii sa obtina cele 3 puncte”

0
Posted May 19, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

atac

preluare sptfm.ro
CSM Ramnciu Valcea a pierdut meciul de pe teren propriu in fata celor de la Corona Brasov, rezultat ce face din echipa oaspete favorita la promovare. Victoria brasovenilor face ca misiunea Damilei sa fie si mai grea, echipa condusa de Claudiu Niculescu fiind si ea in lupta pentru promovare. Jurnalistul Florin Manoiu a declarat ca echipa gazda a parut ca isi doreste ca oaspetii sa obtina cele trei puncte, pentru a nu permite Damilei sa promoveze.
Rufa a pus pentru prima data intrare la meci, iar oamenii au ales in locul blatului de pe teren, micii si berea de alaturi
“Echipa gazda parca a dorit ca oaspetii sa ia cele 3 puncte, pentru ca nu cumva Damila sa obtina promovarea in Liga 1 si sa fie alta echipa in afara de CSM care sa joace in prima divizie. Pentru jucatorii Damilei cred ca a fost un sentiment neplacut sa vada acest meci. Conducatorii au vrut sa tina cat mai discret acest meci, oficialii CSM-ului au pus taxa de intrare de 10 lei, pentru prima data in acest an,iar oamenii au preferat sa se duca la sarbatoarea de atestare de 650 de ani a Valcei, in loc sad ea bani la intrare”, a spus acesta.
Amenintari inainte de meci in vestiarul lui Pelici la adresa fotbalistilor.Ce au scris observatorii in foaie?
La conferinta de presa, antrenorul Pelici a luat apararea jucatorilor si a cerut presei sa ancheteze cum e posibil ca inainte de meci sa intre diferite persoane care sa le ceara sa isi apere corect sansele. S-a mai intrebat si de ce atacantii au fost exclsui doar pentru acest meci. Pelici a mai spus ca nu mai vrea sa continue la Valcea. CSM-ul isi va arata probabil adevarata fata in meciul cu Damila. Oamenii prezenti la partida au plecat suparati de la meci, caci au vazut un meci anost, in care a parut ca CSM nu a vrut s-o ajute pe Damila Maciuca, batandu-I pe brasoveni.Motivul pentru care au fost suspendati cei doi jucatori importanti nu a fost comunicat, acestia fiind anuntati ca sunt exclusi pentru intalnirea cu Corona, fara a fi anuntate motivele,a declarat jurnalistul Florin Manoiu la Sport Total FM, in emisiunea “Fotbal la matineu”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)