Meciul din prelungiri

0
Posted May 18, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

luceferi 3

Luceafărul Băile-Felix – FC Olt 3-2 (1-1)
de Lucian Popa

În cadrul rundei a XXVII-a a Ligii a II-a, Seria a II-a formaţia bihoreană Luceafărul Băile-Felix a primit sâmbătă la Sânmartin vizita celor de la FC Olt. La finele unui meci cu un final dramatic, gazdele au câştigat pe undeva meritat cu scorul de 3-2 (1-1).
Oaspeţii şi-au jucat una dintre ultimele şanse de a se mai salva de la retrogradare, dar în urma acestei înfrângeri nici măcar matematic nu mai au şanse.
Oaspeţii au deschis scorul după doar 12 minute de joc atunci când Giurcă a pătruns pe stânga a centrat ideal pentru Ene care a marcat din faţa porţii (0-1).
Gazdel au replicat prin şuturi de la distanţă fără a pune în real pericol poarta adversă.
În minutul 29 George Bogdan este faultat clar în careu de Chircan, arbitrul acordând corect penalti. Execuţia lui Constantin Roşu a fost atinsă de Bordea, balonul intrând în cele din urmă în plasă (1-1).
În minutul 51 oltenii trec din nou în avantaj în urma unei execuţii de excepţia a lui Cuedan, şut de la 23 de metri în vinclul din stâna lui Sălăjan (1-2).
Vizibil nemulţumiţi de acest rezultat gazdele schimbă ofensiv, Popescu având două bune oportunităţi de a marca. Prima dată a scăpat singur şi a ratat execuţia, iar a doua oară a fost blocat. Ianc a executat impecabil o lovitură liberă de la 22 de metru, Bordea deviind miraculos balonul în corner.
Luceferii domină clar, Roşu reluând cu capul din faţa porţii, portarul advers respingând din nou. Pe contraatac, Cruşoveanu cu capul din trei metri trimite peste, după o gafă a lui Sălăjan.
Finalul a fost de-a dreptul dramatic. În minutul 90 Ianc a executat o lovitură liberă din lateral dreapta, Popescu a deviat cu capul balonul în plasă pentru un 2-2.
La faza imediat următoare, în minutul 90+2, acelaşi Ianc execută o nou lovitură liberă, apărarea olteană bâlbâie balonul Zeno Bundea preia şi din cădere marchează pe jos 3-2.
Popesc este eliminat surprinzător după ce este trimis să-şi reia apărătorile din spatele porţii, iar la bucuria golului pătrunde pe teren.
Finalul găseşte echipa vizitatoare prăbuşită pe gazon în timp de hora bucuriei se „încinge” din nou în tabăra gazdelor.
Daniel Oprescu antrenorul oltenilor a fost nevoit să-şi utilizeze toate cele trei schimbări permise de regulament până în minutul 40, mai ales după accidentarea gravă a lui Irimescu.
La partidă a asistat şi Dumtru Paul, cel care a suferit în urma unui grave accidentări la meciul cu UTA, dar care îşi sărbătorea ziua de naştere, împlinind frumoasă vârstă de 23 de ani.
Luceafărul: Sălăjan – Munteanu (65 Svarczkopf), Letan, Cura, Achim – Neaga (46 Bundea), Haş, Ghilea (53 Popescu), Ianc, George Bogdan – Roşu. Antrenor: Florin Fărcaş.
FC Olt: Bordea – Anghelina, Chircan (33 Irimescu, 41 Ilinca), Cruşoveanu, Cosic – Giurcă, Cuedan, Rşoveanu, Bancu – Ene, Marin Alexandru (31 Sălăjan). Antrenor: Daniel Oprescu.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)