Oaspeții au nevoie în continuare de puncte

0
Posted May 24, 2013 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

luceafarul

de Lucian Popa
Sâmbătă ora 11,00 Damila Măciuca – Luceafarul Oradea

În cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii a II-a a seriei vest, formaţia bihoreană Luceafărul Oradea va evolua în deplasare la Dragăşani pe terenul celor de la Damila Măciuca. Dacă gazdele sunt una dintre echipele lipsite de orice griji, oaspeţii sunt în continuare în criză de puncte, ei având nevoie de cel puţin trei puncte pentru a nu mai fi ajunşi de urmăritoarea şi anume FCM Universitar Baia Mare.
În ultimele două deplasări bihorenii nu au pierdut nici la Mioveni şi nici la Braşov cu Corona, ambele partide încheindu-se cu un rezultat alb. Datele problemei stau în mare parte la fel cu menţiunea că orice punct câştigat de oaspeţi i-ar ajuta foarte mult pe aceştia.
Florin Fărcaş antrenorul oaspeţilor nu va puntea conta în acest meci pe serviciile lui Gheorghe Popescu cel care în etapa precedentă a fost eliminat şi automat va fi suspendat. Va fi un duel al celor doi antrenori legaţi cu numele de FC Bihor, Cluadiu Niculescu cel care a trecut temporar şi prin curtea celor de la FC Bihor şi Florin Fărcaş cel care a jucat cea mai mare parte a carierei la FC Bihor. echipa care s eva mobiliza mai bine va avea câştig de cauză în condiţiile în care vacanţa se apropie cu paşi repezi iar interesul pentru astfel de jocuri este din ce în ce mai scăzut.
Celelalte partide ale etapei se vor desfăşura după programul: UTA Arad – FCM Universitar Baia Mare, Corona Braşov – FC Argeş, Alro Slatina – CSM Rânicu Vâlcea. FC Bihor, ACS Poli Timişoara, FCM Târgu Mureş şi CS Mioveni vor sta.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)