Orădenii din nou pe podium la Cupa Junior’s

0
Posted May 20, 2013 by Lucian Popa in Sporturi de contact
Ciao restaurant - pizzerie

Cupa Junior-2013-Poza

de Lucian Popa
Clubul sportiv Bede Shotokan Karate-Do din Timișoara a organizat Cupa “Junior’s” la karate ajunsă deja la ediția a VI-a s-a desfășurat în localitatea Giroc de lângă la Timișoara în week-end-ul care a trecut. Competiția a fost dedicată sportivilor până vârsta majoratului cu scopul de a dezvolta acest sport și pentru a selecta sportivii pentru performanță. La eveniment au participat peste 200 de sportivi din 20 de cluburi din județele Bihor, Arad, Hunedoara, Timiș, Caraș-Severin.
Sportivii orădeni au participat la proba kumite (luptă reală cu un adversar), individual și pe echipe. Câștigătorii au fost răsplătiți cu medalii, diplome, sucuri.
Karateka de la Palatul Copiilor-Shogunul Oradea antrenați de Vaida Ioan 7 Dan Karate și Vaida Elena 4 Dan Karate s-au remarcat din nou la competiție prin sportivii: Papp Cristian (medalie de aur cu echipa și argint la individual), Dusciuc Dragoș (medalie de aur cu echipa și bronz la individual), Halacu Bogdan (medalie de aur cu echipa și bronz la individual), Baciu Adrian (medalie de aur cu echipa și argint la individual), Bonvento Ricardo (medalie de aur la individual și bronz cu echipa), Cozma Alexandru (medalie de argint la individual și bronz cu echipa), Gabera Alex (medalie de bronz la individual și bronz cu echipa) și Timofte Andrei (medalie de bronz la individual).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)