Prima finală pentru locul doi

0
Posted May 21, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

hand

de Lucian Popa
Miercuri ora 14,30 CSM Oradea – Extrem Baia Bare

Primul meci din ultimele două din acest sezon pentru secţia de handbal masculin a CSM Oradea va avea loc miercuri în municipiul de pe Crişul Repede. Începând cu ora 14,30 CSM Oradea va primi în faţa propriilor suporteri vizita celor de la Extrem Baia Mare. Întâlnirea contează pentru etapa a XIX-a a Diviziei A, Seria vest.
Va fi fără doar şi poate o primă finală pentru orădeni dornici la finele campionatului să ocupe poziţia a doua a podiumului. Pentru a-şi îndeplini obiectivul elevii lui Sebastian Tudor sunt obligaţi să obţină victoria, care în mod normal le este la îndemănă. Asta în condiţiile în care HCM Baia Mare au alcătuit o selecţionată a municipiului Baia Mare şi au luat cei mai buni jucători de la Extrem. Aşadar sunt prezumţiile pentru ca echipa locală să câştige un nou meci în care trebuie să-li valorifice terenul propriu şi să demonstreze că valoarea lor este de locul secund al acestei serii.
Întrecerea se reia după o pauză de o lună datorată Cupei României şi ambele echipe au avut la dispoziţie timpul necesar pentru a pregăti cât mai bine ultimele întâlniri oficiale. Orădenii au avut o bine meritată vacanţă şi s-au pregătit pe plan local ei disputând mai multe jocuri şcoală în compania echipelor de juniori.
Va fi penultimul meci pe teren propriu pentru roş-albaştri care mai au de disputat derby-ul seriei sâmbătă în aceeaşi locaţie cu HCM Baia Mare.
Întâlnirea dintre CSM Oradea şi Extrem Baia Mare va avea loc miercuri în Arena „Antonio Alexe” din Oradea, fiind meciul de deschidere al finalei Cupei României la feminin.
Celelalte partide din cadrul acestei runde se vor desfăşura după programul: HC Baia Mare – Unirea Sânicolaul Mare, CSM Satu Mare – HCM Făgăraş, Universitatea Craiova – HCM Bistriţa 10-0, Naţional Sighişoara – Unirea Sânicolaul Mare 51-25.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)