Roş-albaştri au „retrogradat” pe FCM U Baia Mare

0
Posted May 18, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

mara

FCM Universitar Baia Mare – FC Bihor 0-2 (0-0)
de Lucian Popa

În cursul dimineţii de sâmbătă, formaţia de fotbal fanion a judeţului Bihor, Fotbal Club a reputat un success meritat scor 2-0 (0-0) pe terenul celor de la FCM Universitar Baia Mare. Întâlnirea a contat pentru etapa a XXVII-a a Ligii a II-a, Seria a II-a, iar la finalul partideie echipa din Baia Mare fiind în mare parte retrogradată deja în Liga a III-a.
Oaspeţii au avut prima acţiune de atac atunci când Florean a trimis spre poartă din lovitură liberă, puţin lateral.
Replica gazdelor nu se lasă aşteptată Gego şutând puternic în braţele lui Popescu.
La ultima acţiune a primei părţi lovitura de cap a lui Tănasă este respinsă în corner. La doar şase minute de la reluare, fundaşul orădenilor Petrache vede cel de-al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu fiind elimnat. Din păcate pentru băimăreni şi aceştia rămân în inferioritate numerică atunci când Istrofor vede şi el două galbene iar după aceea roşu. La faza imediat următoare, Romulus Buia antrenorul gazdelor este eliminat din incinta terenului pentru proteste reetate la adresa arbitrilor.
Cu un sfert de oră înainte de finalul partidei bihorenii deschis scorul atunci când Mădălin Popa prinde un şut de zile mari de la marginea careului (0-1). După alte două minute Markus măreşte diferenţa pentru vizitatori după ce speculează o gafă a defensivei adverse, marcând cu latul (0-2). Finalul este echilibrat, gazdele în căutarea golului de onoare în timp ce oaspeţii menţin o posesie prelungită.
FC Maramureş: Şteţca – Oltean, Faye, Istrofor, Duruş – Achim, Biţiş, Negrea, Chivoiu – Gego, Tănasă. Romulus Buia
FC Bihor: Popescu – Bic (46 Sorian), Florin Lazăr, Petracje, Zanardini – Florin Pop, Selagea, Mădălin Popa, Florean – Bud (56 Vădrariu), Mărkuş (85 Puşcaş). Antrenori: Marian Pană şi Rudy Kovacs.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)