Sasha Topchov părăseşte echipa CSM Oradea

0
Posted May 30, 2013 by Lucian Popa in Baschet

topchov

de Lucian Popa
După e orădeanul Titus Nicoară se întoarce după cinci ani la CSM Oradea, gruparea locală a decis să renunţe la serviciile lui Sasha Topcov (foto alături de fiul său). Pivotul orădean care şi-a făcut pe deplin datoria faţă de club a fost pe undeva nedreptăţit de conducere care nu l-a folosit în semifinale. Dacă în primul tur al play-off-ului logica să se renunţe la pivot în jocul cu Clujul a fost foarte inspirată în meciul cu CSU Ploieşti nu s-a apelat la Topcov decât într-o sigură partidă.
El a avut o evoluţie bună, dar mereu nemulţumit pentru că nu reuşea să fie păstrat pe parchet mai multe minute.
În aceste condiţii s-a decis ca cele două tabere să se despartă pe cale amiabilă.
Joi dimineaţa Sasha Topcov împreună cu familia au părăsit Oradea pentru o altă destinaţie, el trimiţând fanilor un mesaj de „La revedere Oradea” pe o reţea de socializare.
Strategia conducerii clubului este de a aduce jucători de valoare şi tineri cu care să se poată lupta şi în sezonul viitor pentru un loc pe podium dar cel mai important pentru o evoluţie cât mai promiţătoare în Cupele Europene.
Deocamdată este o strategie a clubului care nu poate fi comentată dar în nici un caz nu este recomandat să aducă un jucător pe postul de pivot mai modest decât Topcov, iar un astfel de jucător este tot mai dificil de găsit.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)