Ultima reprezentaţie a sezonului. Vineri ora 18,00 CS Oşorhei – Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca

0
Posted May 16, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

osorhei

de Lucian Popa
Încă de pe acum cu trei etape înainte de finalul campionatului putem afirma cu tărie că formaţia din Oşorhei a avut o prestaţie foarte bună în primul an în Liga a III-a. Gruparea bihoreană a promovat în urma unui baraj câştigat pe merit iar în tur a avut rezultate peste aşteptări. Iată că ei au ajuns la ultima apariţie în faţa propriilor suporteri în sezonul 2012-2013 al Ligii a III-a, în condiţiile în care în ultima etapă vor câştiga lejer la masa verde cu Jiul Petroşani echipă retrasă din campionat.
Vineri seara începând cu ora 18,00 pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea, bihorenii de la CS Oşorhei vor primi vizita celor de la Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca. Partida contează pentru etapa a XXIV-a.
Fără doar şi poate va fi un simplu galop de sănătate al echipai din Oşorhei care traversează o perioadă foarte bună fără înfrângere în ultimele cinci şapte etape. Dar şi jocul echipei pregătite de cuplul Bodea – Domocoş a crescut foarte mult în acest retur de campionat. Deocamdată nimeni nu e cu gândul la vacanţă ci doar la ultimele meciuri oficiale din acest sezon, dar la o scurtă analiză se pot evidenţia foarte mult puncte pozitive. Probabil că ar fi trebuit să se de-a un credit mult mai mare tinerilor din lot, care au avut apariţii doar sporadice. Dar echipa din oşorhei susţinută de primăria şi Consiliul Local, are o „politică foarte sănătoasă”, aceea de a apela doar la jucătorii proprii şi în nici un caz la jucători împrumutaţi sau ai altor cluburi.
Revenind la partida de vineri, gazdele pornesc clar cu prima şansă în timp ce gruparea vizitatoare din Cluj-Napoca este lipsită de orice griji, ocupând locul al optulea cu 28 de puncte acumulate. CS Oşorhei cu o victorie nu mai poate rata podiumul, locul al treilea la finele primului sezon fiind o performanţă apreciabilă.
Celelalte partide ale rundei se vor desfăşura după programul: FC Hunedoara – Unirea Dej, Plimob Sighetul Marmaţei – Şoimii Pâncota, Olimpia Satu Mare – FC Seso Câmpia Turzii, Europa Alba Chişineu Criş – FC Zalău. Naţional Sebiş va sta.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)