Victorie normală pentru CSM Oradea la Bucureşti

0
Posted May 19, 2013 by Lucian Popa in Polo
Ciao restaurant - pizzerie

polo

Dinamo Bucureşti – CSM Oradea 3-9
de Lucian Popa

Duminică şi luni, Bazinul „Floreasca” din capitală va găzdui partidele trei şi patru din cadrul finalei Superligii naţionale de polo pe apă masculin.
Aşa cum era de aşteptat în ultimul act au ajuns cele mai bune echipe de polo din ultimii ani şi anume CSM Oradea şi Dinamo Bucureşti. Bihorenii au un plus la capitolul experienţă în condiţiile în care au jucat în acest sezon în Liga Campionilor ceea ce este un plus. De partea cealaltă dinamoviştii au câştigat un meci în sezonul regulat în faţa orădenilor, iar când e vorba de un meci decisiv le-a fost foarte greu.
După disputarea primelor două meciuri la Oradea, CSM-ul conducea lejer cu scorul de 2-0. Şi partida a treia a fost la discreţia orădenilor care s-au impus meritat cu scorul de 9-3 (3-1, 1-1, 3-1, 2-0).
A fost un joc fără istoric dominat clar de la un capăt la celălalt de echipa oaspete care în mod normal va câştiga fără probleme şi partida de luni care va consfinţii noua şi totodată vechea campioană naţională. Următorul joc dintre Dinamo şi CSM Oradea va avea loc luni de la ora 18,00.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)