Vor să învingă liderul!

0
Posted May 24, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

011

de Lucian Popa
Sâmbătă ora 16,00 CSM Oradea – HCM Baia Mare

În ultimele zile municipiul Oradea a fost invadat pur şi simplu de băimăreni. În primul rând echipa de handbal feminin a celor din Baia Mare au sărbătorit în Arena “Antonio Alexe” primul trofeu important câştigat şi anume Cupa României. După aceea secţia de handbal masculin a CSM Oradea a făcut un pas important pentru ocuparea locului secund la finele sezonului 2012-2013 al Diviziei A, Seria vest, asta după ce au reputat o victorie extrem de frumosă cu scorul de 32-24 (17-13) în faţa celor de la Extrem Baia Mare.
Sâmbătă în aceeaşi locaţie gruparea bihoreană va încheia oficial sezonul 2012-2013. Şi nu oricum. Cu un meci în faţa celor de la HCM Baia Mare, liderul clar al eşalonului secund, echipa deja promovată în Liga Naţională.
Se anunţă un adevărat test extrem de important pentru ambele echipe, localnicii dorind să încheie returul doar cu victorii pe linie în timp ce băimărenii nu-şi permit să nu-şi respecte blazonul şi anume să dovedească încă de pe acum că au potenţial pentru primul eşalon.
În nici un caz nu va fi doar un simplu joc între două echipe lipiste de griji, ci va fi cel mai elocvent test al sezonului în condiţiile în cae se întâlnesc cele mai bune formaţii ale întrecerii.
Sebi Tudor & Co. nu concep să nu facă un meci bun şi un rezultat pe măsură în faţa propriilor suporteri care au început să vină într-un număr căt mai mare la sală. Dealtfel chiar şi Cristian Gaţu preşedintele Federaţiei Române de Handbal a recunoscut că Oradea a fost dezavantajată în sezonul trecut când deşi a câştigat campionatul a trebui să joace baraj de promovare.
Echipa care va fi mai organizată şi va rămâne concentrată pe toată durata partidei va avea câştig de cauză într-o partidă în care rezultatul av fi doar unul de palmares, orădenii în cazul unei victorii terminând sigur pe locul secund al clasamentului. Oaspeţii partidei de sâmbătă au în componenţă jucători extrem de valoroşi care au semnat contracte şi în următorul sezon, iar pe banca tehnică va sta Gheorghe Covaci, cel care a condus-o pe U Jolidon Cluj-Napoca până în Liga Campionilor.
Celelalte partide ale rundei a XX-a se vor desfăşura după programul: Naţional Sighişoara – Unirea Sânicolaul Mare, Extrem Baia Mare – CSM Bistriţa 10-0 (la masa verde), HCM Făgăraş – Universitatea Craiova, HCM Argeş Piteşti – CSM Satu Mare.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)