Adrian Teodorescu: “Pe 17 iunie va incepe un proces intre mine si Federatie! Toti membri C.Ex. vor fi chemati la DNA”! Ce daune cere presedintele Otelului Larissa

0
Posted June 2, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

adrian-teodorescu[1]

de Lucian Popa
Corona Brasov a obtinut promovarea in Liga 1, dar are inca probleme cu licenta. Una din probleme ar fi litigiul cu Otelul Larissa, de unde a transferat doi jucatori. Presedintele Otelului, Adrian Teodorescu (foto), a afirmat insa ca acest litigiu a fost stins, iar Federatia a luat la cunostinta acest lucru. “Litigiul dintre cele doua echipe este un lititgiu stins din 28 martie. Cele doua cluburi au negociat prelungirea datei de plata. Au ajuns la o intelegere si au semnat un acord de incetare a litigiului, dupa care aceasta a fost prezentat Federatiei. Au primit o hartie care spune clar ca litigiul este stins. Litigiul dintre Otelul larisa si Corona Brasov nu poate fi motivul neprimirii licentei de catre Corona. Din punctul meu de vedere nu e nicio problema cu licentierea brasovenilor”.Nucleul de jucatori adusi la echipa, experienta unor jucatori, dar si contributia antrenorului au dus la aceasta promovare. Si seriozitatea celor care au condus clubul.
Este o harababura mare si atat timp cat Federatia este condusa de Mircea Sandu va avea probleme
Acesta a dezvaluit ca a dat Federatia in judecata pentru suspendarea sa si declararea ca persona non grata. Teodorescu a mai spus ca toti membri Comitetului Executiv care au semnat hartia de suspendare vor fi chemati la DNA. Nici daunele nu sunt de neglijat, Teodorescu cerand aproximativ 500.000 de euro.“Pe 17 iunie va incepe un proces intre mine si Federatie pentru ca Federatia a solicitat in mod abuziv suspendarea mea si declararea mea persona non grata. In acest moment, avand in vedere unele aspecte, m-au determinat sa deschid acest proces si sa demonstrez ca suspendarea mea a fost la comanda si abuziva. Va fi mai grav decat in cazul Craiovei. Este intre mine personal si Federatie. O sa vedeti ca toti membri din CEx. care au fost naivi si au semnat acea hartie, vor fi chemati la parchet si DNA. Dosarul a fost depus in ianuarie de catre avocatul clubului Otelul Larissa si se judeca la Tribunalul Bucuresti.Solicit reparatiile morale si Federatia sa dea un comunicat oficial in care sa-si ceara scuze, pentru ca mi-a adus multe prejudicii. Au facut totul in pripa, intr-o greseala enorma. Am tacut 5 ani de zile pentru ca am fost rugat de multi presedinti de club sa nu deschid acest caz. M-a deranjat modul in care a fost tratat Otelul Larisa in litigiul cu Corona Brasov. O sa vedeti ca eu am dreptate si veti vedea asta in verdictul judecatorilor. vreau sa demonstrez tuturor ca suspendarea mea nu are nicio sustinere. Voi cere daune de aproximativ 500.000 de euro“, a adugat presedintele Otelului Larissa in emisiunea “Fotbal la matineu” şi exlusivitate pentru www.arenabihoreana.ro.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)