Alex Krenek: „În proporţie de 99,99% Steaua nu va mai juca în Cupele Europene”

0
Posted June 11, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

popa

de Lucian Popa
Aflat în calitate de invitat în cadrul unei emisiuni televizate cu profil sportiv, Alex Krenek (foto) preşedintele celor de la CS Oşorhei, echipă care activează în Liga a III-a a făcut unele dezvăluiri importante. Acesta a vorbit în exclusivitate despre fotbalul românesc la toate nivelurile.
Cunoscător foarte bun al regulamentului de desfăşurare al competiţiilor interne şi internaţionale de fotbal Krenek şi-a spus părere cu privire la viitorului clubului Steaua Bucureşti.
„Orice competiţie sportivă se desfăşoară după un regulament iar acesta trebuie respectat. Echipele cu probleme financiare nu au respectat regulamentele. Aici vorbim de Poli Timişoara, U Craiova şi mai nou Rapid Bucureşti. Dar au existat şi unele excepţii cum ar fi FC Bihor care nu a primit licenţa chiar dacă noii conducători nu aveau nici un fel de probleme. Din păcate situaţia fotbalului românesc reflectă foarte bine situaţie ţării. Din păcate situaţia fotbalului românesc este una foarte delicată, fiind foarte aproape de colaps” spunea Alex Krenek.
Referitor la situaţie clubului Steaua Bucureşti şi prezenţa acestora în Cupele Europene, Alex Krenek a fost foarte tranşant: „Deviza UEFA este toleranţă zero! Gică Popescu a fost cooptat în Comisia de Disciplină a UEFA şi când s-a aflat că este doar cercetat a fost exclus cu majoritatea de voturi. Din semnalele pe care le am Steaua Bucureşti în proporţie de 99,99% nu va mai juca în Cupele Europene cred că cinci ani. Numai în acest sezon care urmează Steaua va pierde minimum 30 de milioana de euro. Va fi un dezastru pentru clubul roş-albastru iar situaţia lor se va înrăutăţii constant. Din păcate fără bani va fi foarte greu să câştigi campionatul şi să nu joci în Cupele Europene!”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)