Arena „Antonio Alexe” în plin program de modernizare

0
Posted June 27, 2013 by Lucian Popa in Altele sporturi
Ciao restaurant - pizzerie

010

de Lucian Popa

De câteva zile se aud „zgomote ciudate” în interiorul Arenei „Antonio Alexe” din Oradea. Acestea sunt făcute de cei care muncesc la modernizarea sălii în speţă a părţii superioare a tribunelor.
După ce în urmă cu doi ani a fost modernizată partea inferioară a tribunelor, a fost montată instalaţia de ventilaţie şi a fost achiziţionată o centrală electrică proprie, ultima parte a lucrărilor de modernizare vor avea loc în acest an.
În aceste condiţii vor fi schimbate scaunele a părţii de sus a tribunelor ele urmând a arăta ca şi cele din partea inferioară. Cert este un lucru, numărul scaunelor montate va fi aproximativ aceleaşi cu cele care vor fi demontate.
Lucrările de modernizare fac parte dintr-un amplu program de îmbunătăţire a bazelor sportive din Oradea care mai cuprinde amenajarea unui nou teren cu iarnă naturală şi a unuia cu iarbă artificială în zona terenului Motorul de pe Calea Clujului. Pe lângă acestea mai sunt în proiect şi montarea unor noi panouri de baschet în parcurile bihorene precum şi amenejarea unor terenuri multifuncţionale în zona Nufărul şi Rogerius.
Investiţiile sunt făcute de Primăria Municipiului Oradea prin Administraţia Imobiliară Oradea lucrările fiind finalizate până în data de 1 august, acesta fiind termenul de predare.
Un lucru e sigur meciul România – Ungaria din data de 11 iulie din Arena „Antonio Alexe” va fi unul cu „public redus” datorită lipsei scaunelor în partea superioară a tribunelor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)