Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Oradea din nou campioane naţionale

0
Posted June 9, 2013 by Lucian Popa in Baschet

atac

de Lucian Popa
Echipa de baschet feminin junioare II a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” din Oradea a reuşit duminică după-amiaza să-şi adjudece titlul naţional. Gruparea locală a reuşit să se impună în finala competiţiei în Arena „Antonio Alexe” din Oradea cu scorul de 65-58 (23-13, 11-18, 11-18, 20-9) în faţa formaţiei CSŞ Craiova.
Bihorencele antrenate de Suzana Onaca, actuale campioane naţionale de junioare III au reuşit în primul an de categorie să se impună şi la junioare II.
Finala a fost una cu dese răsturnări de situaţie mai întâi orădencele fiind cele care au condus partida pentru ca două sferturi oltencele să fie mult mai motivate. În ultimul sfert al jocului încurajate frenetic de un public extrem de numeros bihorencele s-au autodepăşit şi au reuşit să revină decisiv.
De menţionat faptul că sportivele din Craiova au avut în lot doar şapte jucătoare pe foaia oficială.
Cele mai bune marcatoare în tabăra gazdelor au fost Adina Şerb cu 21 de puncte, Timea Peter cu 18 puncte, Ciordaş cu 15 puncte şi Monica Anghel cu 5 puncte în timp ce în tabăra adversă cele mai bune marcatoare au fost Smarandache 17 puncte, Miculeasca 16 puncte, Olteanu 13 puncte.
În cadrul aceleiaşi categorii de vârstă dar la băieţi U Mobitelco Cluj-Napoca a trecut fără probleme de Dinamo Bucureşti cu scorul de 67-52 (23-11,19-11, 14-10, 11-23).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)