Cugirul sau Jiboul spre Liga a III-a

0
Posted June 18, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

fotbal

de Lucian Popa
Miercuri începând cu ora 17,30 Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea va găzdui o partidă de fotbal din cadrul întâlnirilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Se vor întâlni echipele Rapid Jibou, campioana judeţului Sălaj şi CSO Cugir campioana judeţului Alba.
Va fi un meci între două echipe câştigătoare a unor întreceri judeţene în care tensiunea şi dorinţa de a nu pierde va face diferenţa. Jiboul a reuşit să ajungă la baraj pe ultima „linie dreaptă” reuşind să le ia faţa celor de la Nuşfalău. Au fost şi o serie de contestaţii dar în cele din urmă, se pare că Jiboul a ajuns la baraj.
De partea cealaltă cei din Cugir au câştigat seria şi au în componenţă o serie de jucători cu vechi state în liga a II-a şi a III-a. Dealtfel gruparea din Cugir care a activat ani de zile în eşalonul al treilea al fotbalului românesc spre să promovarea barajului acesta fiind obiectivul clar al lor.
Într-un alt meci din cadrul aceleiaşi categorii de la aceeaşi oră la Alba Iulia, FC Kinder Paleu campioana judeţului Bihor va juca barajul pentru promovare cu CS Ineu.
Bihorenii antrenaţi de experimentatul Zolt Musznai au mai ajuns o dat în aceeaşi ipostază în urmă cu două sezoane când au ratat promovarea atunci la loviturile de departajare. De astă dată ei vor avea o misiunea mai dificilă, urmând a întâlni o grupare arădeană mult mai omogenă şi cu jucători experimentaţi.
Cu siguranţă că forma de moment şi inspiraţia unui jucător sau antrenor ar putea face diferenţa, iar dacă după cele 90 de minute regulamentare scorul va fi egal se vor desfăşura două reprize de prelungiri iar dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)