EXLUSIV: Gheorghe Tadici ar putea antrena la Oradea

1
Posted June 5, 2013 by Lucian Popa in Handbal

tadici

de Lucian Popa
Prezent de mai mult timp cu echipa naţională la Oradea, Gheorgeh Tadici (foto) antrenorul principal al primei reprezentative pare să se fi ataşat de municipiul de pe Crişul Repede. După o primă discuţie cu Ilie Bolojan se pare că ar accepta o nouă provocare după 38 de ani de muncă în antrenorat. Şi anume preluarea unei echipe în Liga Naţională când acesta va promova din Divizia A şi în cel mai scurt timp accederea în Cupele Europene.
Pavel Mercea preşedintele Asociaţiei Judeţene de Handbal Bihor avea să facă unele precizări. „Este adevărat că Ilie Bolojan primar al municipiului Oradea a discutat cu Tadici despre un proiect la Oradea. Sunt premisele unei echipe competitive care s-ar putea forma aici la noi. Sincer sunt în negocieri avansate cu mai multe jucătoare pentru a juca la Oradea în Divizia A. Echipa ar putea-o prelua Consiliului Judeţean Bihor alături de Primăria Oradea. Deocamdată este un proiect care ar putea avea finalitate. Totul depinde doar de cum puteam să alcătuim o echipă competitivă în Divizia A”
Aşadar Gheorghe Tadici şi-ar da acordul în cazul în care ar fi vorba despre un proiect viabil pe termen lung în care se doreşte a se face performanţă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  
    geo

    Ma faceti sa rad! In Oradea nu exista nici o echipa junioare la handbal si nici o jucatoare care sa faca fata in primele echipe de div A, il mai puneti si pe purcelu asta in poza care ar veni oriunde ar putea mulge ceva bani ca nu il mai baga nimeni in seama! Echipa de cupe europene la handbal feminin va fi cand va juca Bolojan in echipa de fete.Lasati glumele astea…

Adauga un comentariu


(obligatoriu)