FC Bihor participă la sărbătoarea Timişoarei

0
Posted June 3, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

poli

de Lucian Popa
Miercuri ora 18,00 Poli Timişoara – FC Bihor

În cursul serii de miercuri FC Bihor va disputa ultima partidă oficială din cadrul sezonului 2012-2013 al Ligi a II-a, Seria a II-a. Bihorenii vor juca în cadrul rundei a XXX-a la Timişoara pe terenul celor de la Politehnica.
Va fi cu siguranţă o sărbătoare pentru organizatori care sunt deja promovaţi în Liga I şi vor oferi un spectacol fotbalistic de calitate. De partea cealaltă fotbaliştii din municipiul de pe Crişul Repede rămân cu regretul că nu au putut face mai mult şi că se află la finele unui sezon din toate punctele de vedere ratat.
Punctele puse în joc nu au o importanţă majoră pentru nici una dintre echipe, doar că o victorie va conta enorm pentru palmares.
În aceste condiţii va fi un meci fără nici un fel de presiune din partea nici unui adversar iar spectatorii invitaţi în număr cât mai mare vor avea de câştigat. FC Bihor ar putea apela încă de la ultima partidă la unii jucători tineri folosiţi mai puţin în acest campionat. De asemenea cei mai în vârstă aduşi pentru promovare ar putea fi trecuţi în plan secund dacă nu vor semna noi contracte cu clubul din Iosif Vulcan.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)