FC Kinder Paleu a ratat promovarea în Liga a III-a

0
Posted June 19, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

001

de Lucian Popa
Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea a găzdui miercuri dup-amiaza o partidă de fotbal din cadrul întâlnirilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. S-au întâlnit echipele Rapid Jibou, campioana judeţului Sălaj şi CSO Cugir campioana judeţului Alba. La finele timpului regulamentar de joc scorul a fost 4-0 (3-0) în favoarea celor din Cugir.
A fost un joc fără istoric între două echipe total diferite, câştigătorii fiind cel puţin două clase peste adversari.
În minutul 2 Cîrstean a reuşit să deschidă scorul pentru ca după un sfert de oră de joc Şuteu să majoreze diferenţa.
Până la pauză cei din Cugir au mai marcat o dată prin Goronea iar scorul final a fost stabilit în partea a dota de acelaşi jucători Şuteu.
„De ani de zile nu am văzut o echipă atât de slabă. Parcă au venit pe jos de la Jobou” declara un antrenor din tribună. Şi avea dreptate. Sălăjenii au fost practic inexistenţi ei limitându-se la a se apăra pe marginea careului neavând nici o intenţie ofensivă.
Într-un alt meci din cadrul aceleiaşi categorii la Alba Iulia, FC Kinder Paleu campioana judeţului Bihor a juca barajul pentru promovare cu CS Ineu. Din păcate bihorenii antrenaţi de Zolt Musznai au fost nevoiţi să se recunoască învinşi de o echipă mult mai pragmatică. Arădenii au câştigat cu scorul de 1-0 după reuşita lui Alin Drăgan.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)