Fotbal “uneşte” toate categoriile de oameni

0
Posted June 28, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

002

de Lucian Popa

În cursul serii de joi Baza Sportivă „Tineretului” din Oradea a îmbrăcat din nou haine de sărbătoare. Aici a fost reamenajat un teren sintetic cu gazon artificial omologat de FIFA şi UEFA, cel din spate. Cu aceste teren baza are acum şapte şase terenuri pe care atât amatorii cât şi profesioniştii îşi pot desfăşura în linişte activitatea.
Pe lângă regazonare au fost amenajat şi alte trei terenuri de fotbal tenis de dimensiunile normale puse la dispoziţie celor care practică aceste sport dar şi celor care sunt pasionaţi de o competiţie cu caracter amical.
Spiridon Baltsavia administratorul bazei şi-a făcut o echipă dintre foştii fotbalişti din Oradea printre care şi Marius Popa, antrenorul de portari de la Luceafărul. Împotriva echipei patronului au mai jucat o formaţia a cadrelor didactice de la LPS „Bihorul” Oradea în frunte cu Lucian Stance director adjunct şi o selecţionată a presei sportive din Oradea.
S-a jucat timp de 60 de minute după sistemul fiecare cu fiecare timp de zece minute un meci sau două goluri diferenţă. A rezultat un spectacol de calitate între prieteni în care toţi au făcut mişcare în limita posibilităţilor şi s-au bucurat de un gazon nou.
„Mă bucur că am reuşit să finalizez aceste proiect şi aştept în continuare amatorii să vină să facă mişcare. Cele trei terenuri de fotbal tenis sunt puse la dispoziţia oricui contra unei sume modice de cinci lei pe oră pentru fiecare jucător. Eu cred că era nevoie de o asemenea investiţie” avea să spună administratorul Bazei Sportive „Tintereului” din Oradea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)