Ionel Bungău: „Echipa noastră arată ca şi o adevărată familie”

0
Posted June 3, 2013 by Lucian Popa in Polo
Ciao restaurant - pizzerie

002

Juniorii de la Crişul şi-au păstrat medaliile de campioni
de Lucian Popa

La obişnuita conferinţă de presă de luni, Ionel Bungău director al CS Crişul Oradea i-a avut ca invitaţi pe juniorii I la plo pe apă masculin, proaspăt campioni naţionali alături de ce doi antrenori Eugen Băjenaru şi Kadar Kalman (foto).
La finele săptămânii trecute orădenii au reuşit practic să-şi păstreze titlul naţional după ce au cedat un sigur meci în compania celor de la Amefa Arad şi au câştigat trei cu Dinamo, Steaua şi Viitorul Cluj-Napoca. Pentru a câştiga „laurii de campioni” orădenii erau nevoiţi să nu piardă meciul cu Triumf Bucureşti. În final scorul a fost egal 12-12 a fost punctul de care gruparea bihoreană avea nevoie pentru un nou titlu.
„Sincer pentru mine a fost un al doilea turneu foarte reuşit. Am avut de toate suspans, dorinţă şi în cele din urmă am şi câştigat. Consider că CS Crişul la această oră arată ca şi o adevărată familie. Pot să spun asta pentru că s-au mobilizat exemplar pentru un rezultat remarcabil. Mă bucur că am fost alături de ei, îi felicit şi sper să avem cât mai repede o festivitate de premiere cel mai probabil la prefectură sau Consiliul Judeţean pentru că aceşti poloişti minunaţi merită tot respectul declara Ionel Bungău. La rândul său Eugen Băjenaru continua: „Faţă de anul trecut am pierdut patru jucători de valoare dar spiritul de echipă a fost decisiv. Mă bucur că am primit mai puţine goluri decât adversarii şi acest aspect trebuie remarcat. De asemenea sportivii noştri cu unele mici excepţii s-u ajutat între ei. Este un lucru pozitiv. Trebuie să le mulţumesc să le urez succes celor de care ne despărţim şi în continuare să facem performanţă împreună”.
Alexandru Sfârlea a luat cuvântul din partea sportivilor fiind vizibil emoţionat: „Ne-am prezentat foarte bine la cele două turnee unde am muncit mult şi am jucat cât am putut de bine. Ne-am dăruit total echipei şi sper să o face, în continuare. Pentru noi a fost o mare realizare să câştigăm în faţa unei echipe bune”.
Cel mai emoţionat a fost Kadar Kalman cel care în doar 8-9 luni de când se află în antrenorat a şi câştigat un titlu naţional.
„Pentru mine personal a fost o experienţă foarte interesantă. Meritul este total al băieţilor. Noi le-am spus ce au de făcut, am mai perfectat pe aici pe acolo câte ceva dar ei au dus greul. Sunt fericit pentru ei şi cred că mai au mult de muncit. Îmi doresc ca unii dintre ei să facă pasul spre performanţele celor de la CSM Digi, acum totul depinde de conducerea clubului şi de strategia pe care o vor adopta. Sunt mândru de ei, şi sunt convins că ai pot creşte în valoare”.
Întrebat unde îi este mai dificil în apă sau pe bancă, acesta a răspuns că „E foarte greu să răspunzi la o întrebare după doar câteva luni de antrenorat. Oricum e dificil în ambele părţi”.
Orădenii vor intra într-o mini vacanţă de două săptămâni pentru ca după aceea să-şi reia pregătirea pentru un nou sezon important.
Din lotul echipei CS Crşul fac parte jucătorii: Doru Maior, Andrei Pop, Cistian Tomele – portari, Cătălin Alexa, Tiberiu Dolha Claudu Alb, Alexandru Sfîrle, Szilagy Otto, remus Barbu, Pentek Zsolt, Maczko Mark, Dănuţ Buzle, Alexandru Corodeanu, Vlad Ban, Bogdan Paleacu, Szabo Roland, Răzvan Ban, Cristian Terek, Vlad Tâmpu


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)